Amedspor bekleneni gerçekleştiremedi

Amedspor bekleneni gerçekleştiremedi
Tuzlaspor’la 0-0 berabere kalan Amedspor’da oynanan futbol ve takımın olumsuz görüntüsü üzdü.

Tuzlaspor’la 0-0 berabere kalan Amedspor’da oynanan futbol ve takımın olumsuz görüntüsü üzdü. Yeni transferlerle kurulan takımdaki uyumsuzluk dikkat çekti. Taraftarlar, bu tablodan dolayı gelecek haftalar için kaygılı.

İyi başladı, kötü gidiyor

İkinci yarının ilk haftasında Mersin İdman Yurdu’nu 3-1 yendikten sonra, önceki hafta Sivas Belediyespor’la deplasmanda oynanan maça taraftar yasaklarını protesto etmek amacıyla çıkmadığı için hem 3-0 hükmen yenik ilan edilen hem 3 puanı silinen Amedspor, hafta sonu kendi sahasında Tuzlaspor’la 0-0 berabere kalarak yaşadığı travmayı atlatamadı. Kazanması halinde rahatlayacağı maçı berabere bitirerek tehlike bölgesinden uzaklaşamadı, takımın ortaya koyduğu etkisiz futbol ve silik mücadele gelecek haftalar için kaygılandırırken, yenilenen kadronun hazır olmadığı gözlendi.

Teknik heyete eleştiri var

Taraftarlar, takımın görüntüsünden memnun kalmazken, teknik heyetin belirli bir oyun sistemi ve oyuna müdahalesi olmadığı gerekçesiyle eleştiriler de yapıldı. Özellikle hücumdaki yetersizlik ve savunmada yapılan hatalar,rakibe verilen pozisyonlar endişe yaratıyor.

Amedspor’un kalan 14 haftada fikstürü dezavantajlı. Bu sezon hem kendi sahasında hem deplasmanda başarılı olamayan Amedspor, 14 maçın 6’sını evinde yaparken,8 kez deplasmana çıkacak

İşte Kalan Maçlar

Bodrumspor (D)

Menemen Belediyespor

Etimesgut Belediyespor (D)

Eyüpspor

Kocaeli Birlikspor (D)

Sarıyer

İnegölspor (D)

Sancaktepe Belediyespor

Bucaspor (D)

Afjet Afyonspor (D)

Kastamonuspor 1966

Keçiörengücü (D)

Hatayspor

Tokatspor (D)

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.