Amedspor camiasında şampiyonluk havası yaşanıyor

Amedspor camiasında şampiyonluk havası yaşanıyor
Amedspor, haftayı en kazançlı kapatan taraf oldu. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada, kendi sahasında Karamanspor’u 4-1 gibi net bir skorla yenen Amedspor, taraftarı ile şampiyonluk havasına girdi.

TİGRİS HABER -Amedspor, haftayı en kazançlı kapatan taraf oldu. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada, kendi sahasında Karamanspor’u 4-1 gibi net bir skorla yenen Amedspor, taraftarı ile şampiyonluk havasına girdi. Teknik direktör Mesut Bakkal, “liderlik tamam, sıra şampiyonlukta” dedi.

Amedspor Teknik direktörü Mesut Bakkal, oynadıkları Karaman FK spor maçının bu haftanın ve bu sezonun en önemli karşılaşmalarından olduğunu ifade etti. Teknik adam Bakkal, bu galibiyeti her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen yönetim kuruluna ve galibiyetin baş mimarları sporcularına ve taraftarına hediye ederek teşekkür etti.

Biz emanet liderlik istemiyoruz

Bakkal, Bu sezon ve bu hafta ligin belki de en önemli bir karşılaşmalarından birisini oynadıklarını ifade ederek, Iğdırspor’un mağlubiyetinin kendilerine liderliği yeniden kazandırdığını, emaneti kısa sürede geri aldıklarını ifade etti.

Baskılarımız gol getirdi

4-1'lik bir skorla yendikleri Karaman FK spor maçı değerlendiren Amedspor teknik direktörü Bakkal, "Karaman FK spor, bu ligin bana göre çok güçlü, iyi bir futbol oynayan, sahada koşan takımlarından biri. Üstelik Play-Off mücadelesi veren bir takımına karşı oynadık. Her zamanki gibi istediğimiz futbollu ortaya koyarak karşılaşmanın ilk dakikalarından son dakikasına kadar sahada ayak basmadık yer bırakmadık. Baskımızla rakip takıma oynayacakları alan bırakmadık. Sonuç itibariyle sahadan galibiyetle ayrılmak çok önemliydi” dedi.

Isparta maçı hazırlıkları başladı

Karaman FK spor maçı unuttuklarını, liderlik koltuğunu ligin sonuna kadar koruyarak şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini söyleyen Mesut Bakkal, Çarşamba günü deplasmanda yapacakları Isparta 32 spor maçının hazırlıklarını başlattıklarını söyledi.

Bundan sonra oynayacakları maçların kolay olmadığını, kalan 10 maçın final havasında olacağını, bu finallerin tamamını geçerek şampiyonluk kupasını kente getirmeyi arzuladıklarını ifade etti.

Bakkal, “Bizler inandık, taraftar da bize inandı. El ele verdik, yol yürüyoruz. Her şey birlikte, el ele çok daha güzel olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum