Amedspor Çıkış Arıyor

Amedspor Çıkış Arıyor
Kötü bir sezon geçiren ve son 3 maçında galibiyete hasret kalan Amedspor, Cumartesi günü  deplasmanda Gaziantepspor’la karşılaşacak. Saat  13.00’da  başlayacak maçta hedef mutlak galibiyet.

Tigris Haber- Kötü bir sezon geçiren ve son 3 maçında galibiyete hasret kalan Amedspor, Cumartesi günü  deplasmanda Gaziantepspor’la karşılaşacak. Saat  13.00’da  başlayacak maçta hedef mutlak galibiyet.


Rakip de Zor Durumda


2.Lig Beyaz Grup’ta geride kalan 13 haftada topladığı 15 puanla 10.sırada yer alan Amedspor, Gaziantep’te çıkış arıyacak. Kötü bir sezon geçiren, son üç maçında sadece 2 puan alarak galibiyete hasret kalan Amedspor, borçlarından dolayı önce Süper Lig’den,ardında da 1.Lig’den düşen ve FİFA tarafından 15 puan silme cezası aldığı için -4 puanla sondan ikinci sırada yer alan Gaziantepspor’la karşılaşacak. 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 11 puan toplayan Gaziantepspor, puan silme cezasından dolayı -4 puanda yer alıyor.


Budakın, İlk Galibiyet Peşinde


Amedspor, bu sezon oynadığı  6 deplasman maçında  1 galibiyet,2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 5 puan toplayabildi.
Geçen hafta kendi sahasında İnegölspor’a  1-0  yenilen Amedspor’da  Mehmet Budakın yönetimindeki yeni teknik heyet Cumartesi günü ilk galibiyetini elde etmeye çalışacak.


Önemli Eksikler Var


Karayolu ile Gaziantep’e giderek kamp yaptığı otelde maç saatini beklemeye başlayan Amedspor’da önemli eksikler dikkat çekiyor. Sakatlıkları bulunan Muhammed Yılmaz,Gökhan Lekesiz ve Barış Ataş kadroya alınmadı. Kafile ile birlikte Gaziantep’e giden Umut’un oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak.


Hakemler İstanbul Ve Denizli’den 


Yeni Gaziantep Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Ozan Bileyci yönetecek. Denizli’den Serkan Gülçer ve istanbul’dan Segah Tunçkol  yardımcı hakemlik, İstanbul’dan Ozan Ergün ise 4.hakemlik görevinde bulunacak.

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.