AMEDSPOR, DEMİRİ BÜKEMEDİ

AMEDSPOR, DEMİRİ BÜKEMEDİ
Amed Sportif Faaliyetler, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ankara Demirspor ile deplasmanda gölsüz berabere kaldı.

Tigris Haber- Amed Sportif Faaliyetler, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ankara Demirspor ile deplasmanda gölsüz berabere kaldı.
TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Ankara Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Ankara Demir Sahasında oynanan karşılaşmada, her iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. Maçın hem ilk hem de ikinci yarısında her iki takım adına gelişen cılız ataklar sonuç getirmeyince, müsabaka başladığı gibi golsüz berabere tamamlandı. Amed Sportif Faaliyetler bu sonuçla ligdeki puanını 15, Ankara Demirspor ise 5’e çıkardı. 
Maçın karnesi
Yer: Ankara Demir
Hakemler: Hakan Ülker xx, Kürşathan Akın xx, Yusuf Doğan xx
Ankara Demirspor: Emre Selen xx, Çağatay Çeken xx, Hüseyin Teker xx, İsmail Hacıhafızoğlu xx, Alican Tez xx, Umut Aslan xx, Hakan Turan xx (Dk. 68 Uğur Parlak x), Enis Çeliksu xx, İbrahim Sürgülü xx, Serkan Özdemir xx, Serkan Gürses xx
Amed Sportif Faaliyetler: Erdi Yokuşlu xx, Ömer Karancı xx, Yiğitcan Gölboyu xx, Volkan Geyik xx, Oğuz Çetinkaya xx, Ercan Çapar xx, Hasan Küçcük xx (Dk. 65 Erkut Şentürk x), Mehmet Sıddık İstemi xx Muhammet Yılmaz x), (Dk. 75  Muhammed Burak Taşdemir (Dk. 60 Barış Ataş xx), xx, Gökan Lekesiz xx, Nezir Özer xx
Sarı kartlar: Dk. 23 Alican Tez (Ankara Demirspor), Dk. 11 Hasan Küçcük, Dk. 50 Burak Taşdemir, Dk. 81 Oğuz Çetinkaya (Amed Sportif Faaliyetler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.