Amedspor, Fethiyespor maçına hazır

Amedspor, Fethiyespor maçına hazır
2'inci Lig Kırmızı Grup lideri Amedsopr, şampiyonluk yolunda yarın deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Özel/ Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - 2'inci Lig Kırmızı Grup lideri Amedsopr, şampiyonluk yolunda yarın deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mesut Bakkal, Fethiye maçını da kazanmak istediklerini belirterek, "Kazanmak için var gücümüzü sahaya yansıtacağız" dedi.

Türkiye 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, deplasmanda oynayacağı Fethiye maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Etimesgut maçında sakatlanan kaleci Kaan Doğan haricinde takımda eksik ve sakat futbolcu bulunmuyor. Sakatlığı geçen Dijlan Aydın da kadroya dahil edilirken, bu futbolcunun durum maç saatinde belli olacak. Teknik Direktör Messut Bakkal, şampiyonluk yolunda, "zorlu viraj" olarak değerlendiği Fethiye maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

amedspor-fethiye-macina-hazir-2.jpg

Fethiyespor yöneticilerine teşekkür

Fethiye maçı hazırlıklarını bugün yapılan ter idmanı ile tamamlayan yeşil kırmızılı futbolcular, maç saatini beklemeye başladı. Yarın oynayacakları karşılaşma öncesi Tigris Haber'e konuşan Teknik Direktör Mesut Bakkal, moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu belirterek, "Fethiyespor yöneticilerine ayrı bir parantez açmak isterim. Bize çok yardımcı oldular. Ter idmanı için bize bir saha ayarladılar. Bize gösterdikleri ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Takımın dinamosunun durumu maç saatinde belli olacak

Takımdaki sakat ve eksikliklerle ilgili bilgi de veren Bakkal, kaleci Kaan Doğan haricinde eksik ve sakat futbolcunun bulunmadığı müjdesini verdi. Bakkal, "Bildiğiniz gibi Etimesgut maçında genç kalecimiz sakatlanmıştı. Bunun haricinde eksik ve sakat futbolcumuz yok. Tam takım hazırız ama Dijlan Aydın iyileşip aramıza katıldı fakat maç saatine kadar durumuna bakacağız. Bu futbolcumuz ile ilgili son kararımızı yarınki maç öncesi vereceğiz" diye konuştu.

"Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyoruz"

Yarın oynanacak Fethiye maçına yüksek moral ve motivasyonla hazırlandıklarını belirten tecrübeli teknik adam Bakkal, "Grubumuzda lideriz ve şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Omzumuzdaki yükün farkındayız. Bizden beklentilerin de çok yüksek olduğunun farkındayız. Yeşil kırmızılı taraftarımıza şampiyonluk kupasını getirmek için yarınki maçı kazanabilecek gücümüz var. Yetenekli futbolculara sahip bir kadromuz var. Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyoruz. Taraftarımız da keşke maçı izleseydi. Şampiyonluk kupasını onlara getirmek için büyük çaba içindeyiz. Camia olarak şampiyonluğu en çok isteyen taraf olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah o kupayı Diyarbakır'a getireceğiz" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.