Amedspor İlgi Odağı

Amedspor İlgi Odağı
Amedspor İlgi Odağı

Amedspor,ligde ve kupada elde ettiği başarılı sonuçlarla her geçen gün biraz daha ilgi görüyor. Tribünler dolarken,takım ve taraftar bütünleşiyor.

 

Takım Kazanıyor,İlgi Artıyor

Amedspor’un kent,bölge ,ülke geneli ve hatta yurt dışındaki popüllerliği her geçen gün artıyor. İç saha ve deplasman maçlarına taraftarlar büyük ilgi gösteriyor,takım ve taraftar bütünleşerek başarıya ulaşıyor. Ligde 4 maç sonunda 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puan toplayan Amedspor,yenilgisiz şekilde ikinci sırada yer alıyor.

Amedspor’un Diyarbakır’a lider ve gol yemeden gelen İstanbulspor’u 1-0 yendiği maçta da manzara aynıydı. Yine tribünler doldu,taraftarlar maçın başından sonuna kadar büyük destek verdi ve maç sonunda takım ile taraftarlar galibiyeti birlikte kutladı.

 

Basın,Siyaset ve Yerel Yönetimlerden Tam Destek

Maça basının ve siyasetçilerin,yerel yöneticilerin ilgisi de büyüktü. Karşılaşmayı, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı’nın yanı sıra Musa Anter Basın Şehitlerini Anma ve Gazetecilik Ödülleri töreni için kente gelen HDP Milletvekili Ahmet Yıldırım, gazeteci Celal Başlangıç, Ayşe Yıldırım, Banu Güven, Mehveç Evin, Fatih Polat, Mehmet Güç, Hakkı Boltan ve Vecdi Erbay da izledi. Maç sonunda Eş Başkanlar Anlı ve Kışanak, Amedspor’un gösterdiği başarından dolayı Kulüp Başkanı Nurullah Edeman’ı tebrik ederek bundan sonraki müsabakalarda başarılar dilerken, gazeteciler ise sporcularla bir araya geldiler.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.