Amedspor Kadın futbol takımı önemli bir engeli aştı

Amedspor Kadın futbol takımı önemli bir engeli aştı
Turkcell Kadın Futbol Süper liginde mücadele eden Amedspor Kadın futbol takımı, kendi sahasında konuk ettiği, kümeye düşme potasında bulunan Adana İdmanyurdu spor'u 4-1 yenerek puanını 31'e yükseltti.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor Kadın takımı, 3 haftadır içerde ve dışardan oynadıkları karşılaşmalar'dan galibiyetle ayrılan Yeşil-Kırmızılı ekip, bugün kendi evinde karşılaştığı Adana İdmanyurdu spor'u 4-1 yenerek galibiyet serisini

Amedspor, Adana İdmanyurdu spor karşısında ilk devreyi Felicio Campos 2 Şehriban Dülek' in 1 Attığı gollerle 3-1 üstünlükle kapattı.

Yeşil-Kırmızılı takım maçın ikinci devresinde Diana'nin attığı golle durumu 4-1'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca Amedspor Adana İdmanyurdu spor'u 4-1 yenerek puanın 31 çıkarttı.

whatsapp-image-2024-03-30-at-15-02-54.jpeg

Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz

Amedspor kadın futbol takımı sorumlu Antrenörü Erhan Eren, ligde 3 haftadır üst üste aldıkları seri galibiyete bir yenisini eklediklerini söyledi.

Eren konuşmasına şöyle devam etti
"Ligde kalma yolunda çok büyük bir engelli daha aştık, bugün de aldığımız bu galibiyetten dolayı çok mutlu olduğumuz söyleyebilirim. Sporcularımız moralli bir şekilde ligde bu hafta Milli Ara nedeniyle maçların olmamasını fırsat bilerek izin verdik.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.