Amedspor Kaptanı bir kez daha yineledi; ‘O kupayı Diyarbakır’a getireceğiz’

Amedspor Kaptanı bir kez daha yineledi; ‘O kupayı Diyarbakır’a getireceğiz’
Amedspor'un Kaptanı Onur Karakabak, Derince deplasmanından çıkardıkları 3 puandan sonra morallerinin çok iyi olduğunu söyledi. Kaptan, daha önceki şampiyonluk sözünü yineledi, taraftara mesaj verdi, “o kupa Diyarbakır’a gelecek” dedi.

Özel Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor, bu haftayı BAY geçirecek. Derince maçı sonrası verilen iki günlük izni tamamlayan Amedspor futbolcuları kente gelmeye başladı. Amedspor, yarın topbaşı yapacak, 8 gün içinde yapacakları 3 zorlu maç için hazırlıklara başlayacak.

amedspor-kaptanin-sampiyonluk-2.jpg

Taraftarlarına şampiyonluk mesajı veren Kaptan Onur Karakabak, BAY sonrası 2 Mart tarihinde oynayacakları Karaman maçı için taraftarlara şimdiden çağrı yaptı, 33 bin kişilik stadyumun doldurulmasını istedi.

8 günde zorlu 3 karşılaşmadan mutlak galibiyet

Amedspor Kaptan'ı Onur Karakabak, deplasmanda oynadıkları Belediye Derincespor maçını moral alarak geride bıraktıklarını, bundan sonraki maçlara kilitlendiklerini söyledi. Kaptan, Teknik direktörümüz Mesut Bakkal'la 6 haftada 2 beraberlik 4 galibiyet alarak tekrardan çıkış yakaladıklarını, sezon sonuna kadar bu çıkışlarını sürdürerek, Şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini belirtti.

O kupa Şehmus Özer’e ve Taraftarla gelecek

Karakabak "Şu anda Amedspor ekibi olarak moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Liderlik koltuğuna da oturduk. Önemli olan koltuğu lig sonuna kadar korumaktır. Kendi evimizde oynayacağımız Iğdır FK spor maçına kadar ne puan nede puanlar vermek istemiyoruz. Iğdır FK sporu 30 binden fazla muhteşem taraftarımız karşısında yenerek, özlenen ve beklenen Şampiyonluk kupasını Taraftarlarımıza ve rahmetli Kaptanımız Şehmus Özer’e hediye etmek istiyoruz” dedi.

amedspor-kaptanin-sampiyonluk-3.jpg

“ Tek ses, Tek yürek ve Tek nefes olacağız”

Karakabak taraftarlara şu mesajı verdi;

“Takım olarak biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Taraftarlar olarak sizlerde bize inanın ve güvenin, her zaman her yerde bizi yalnız bırakmadığınız gibi sezon sonunda kadarda Tek ses, Tek yürek ve Tek nefes olarak bize destek olun yeter. Unutmayalım ki biz Amedsporluyuz ve Amedsporuz. Omuz omuza vererek başarabiliriz. Hep birlikte sezon sonunda Beklenen ve arzu edilen o Şampiyonluk kupasını kaldıralım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.