Amedspor kongresi haftaya kalacak

Amedspor kongresi haftaya kalacak
Amedspor’da başkan adaylarının çalışmaları sona erdi. Amedspor Yüksek İstişare Kuruluna sunulan bütçe ve planlama raporları incelendi, Aziz Elaldı’nın raporu uygun görüldü.

TİGRİS HABER - Amedspor’da başkan adaylarının çalışmaları sona erdi. Amedspor Yüksek İstişare Kuruluna sunulan bütçe ve planlama raporları incelendi, Aziz Elaldı’nın raporu uygun görüldü. Nurullah Edemen ise, aday olmayacağını açıkladı. Çalışmalar yetişmediği için bugün yapılması gereken Amedspor kongresi büyük ihtimalle 2 Temmuz’da gerçekleşecek.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, kulübe gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Baysal, “iki adayda kıymetli bir çalışma yürüttü. Hepimizin çabası Amedspor’un başarılı olması içindir. YİK olarak adaylara teşekkür ediyoruz. İş insanlarımızdan Aziz Elaldı’nın bütçe ve planlama konusunda hazırladığı rapor YİK’te kabul gördü. Ancak, çalışmalar gecikti, geldiğimiz noktada bazı eksiklikler henüz tamamlanmış değil. Sayın Elaldı, bu hafta içinde de çalışmalarını yürütecek, yönetim hazırlığı yapacak. Büyük ihtimalle kongre 2 Temmuz tarihine kalacak” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.