Amedspor maçın tekrarını istedi

Amedspor maçın tekrarını istedi
Amedspor, Kömürspor maçının tekrarını talep etti. TFF iki takıma da ceza verdi.

 

Amedspor Kulübü, hakemlere tehdit olayını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) etik kuruluna götürerek maçın tekrarını istedi. Konuyla ilgili resmi başvuru yapan Yönetim tarafından kamuoyuna açıklama yapıldı. Açıklamada, “Kulübümüz Futbol A takımı ile Zonguldak takımı arasında oynanan 23. Hafta lig maçına ilişkin olarak rakip takım yöneticileri ve müsabaka hakemi hakkında Tff etik kuruluna başvuru yapılmış bununla birlikte maçın tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuru yapılmıştır” denildi.

KÖMÜRSPOR’A PARA CEZASI

Kömürspor Kulübü’nün, 19.02.2017 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor-Amedspor 2. Lig Beyaz Grup karşılaşmasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Zonguldak Kömürspor Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.850.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Zonguldak Kömürspor Kulübü idarecisi Muhammet Koca’nın, müsabaka hakemine yönelik hakem soyunma odası koridorlarında tehdit eylemi nedeniyle takdiren 3 ay hak mahrumiyeti ve 30.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, TFF, Amedspor’a ceza vermeyi yine unutmadı. TFF, Amedspor’a verilen cezayı, “Amedspor Kulübünün, 19.02.2017 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor- Amedspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.100.-TL para cezası ile cezalandırılmasına” şeklinde duyurdu.  (DUVAR)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.