Amedspor & Şampiyonluk & Dünden kalanlar

Amedspor & Şampiyonluk & Dünden kalanlar
Amedspor zorlu bir sezonu geride bırakarak matematiksel olmasa da şampiyonluğunu ilan etti. Soma deplasmanından alınan 3 puanla 80 puana ulaşan ve şampiyonluğunu büyük ölçüde garantileyen Amedspor, Türkiye’nin hatta Dünyanın gündemine oturdu.

FOTOĞRAF GALERİ :

TİGRİS HABER - Soma maçının bitimiyle birlikte Ege’den Diyarbakır’a esen şampiyonluk rüzgârının etkisiyle taraftarlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşkulu kutlamalara imza attı. Soma’da Egenin bütün kentlerinde Amedspor taraftarları şampiyonluk kutlamaları gerçekleştirdi. Maçın bitimiyle birlikte Diyarbakır’ın Cadde ve sokakları adeta karnaval alanına döndü. Yaşlı, genç, çocuk herkes dışarıdaydı ve şampiyonluk coşkusu yaşadı. Ana arterlerdeki bütün caddelerde trafik kilitlendi.

Diyarbakır’ın ofis, 75 ve 502inci yollarında trafik kilitlenirken, Amedspor’un havaalanına geldiği saate kadar taraftarlar eğlendi, coşkulu bir şampiyonluk gecesi yaşadı. Taraftarlar gece yarısından itibaren hava alanına inen futbolcu kafilesini karşıladı.

Futbolcuları Soma’ya taşıyan özel uçakta kafile ile birlikte yolculuk yapan CHP Diyarbakır milletvekili Sezgin Tanrıkulu, dönüş yolunda futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, teşekkür etti, “Ben Amed sporluyum, şampiyonluk kutlu olsun, her bıji Amed” dedi.

Amedspor’un şampiyonluğuna yurdun dört bir yanından kutlama mesajları geldi. Siyasi parti liderleri, belediye başkanları çok sayıda siyasetçi sosyal medya hesaplarından Amedspor’u kutladı ve başarı dileklerini iletti. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.