Amedspor, şampiyonluk yolunda yara aldı

Amedspor, şampiyonluk yolunda yara aldı
Amedspor, rakibi Iğdır karşısında beklenen oyunu sergileyemedi. Stadyumdaki 30 bin taraftarının, stadyum dışında ise on binlerce taraftarın şampiyonluk turu hayalleri son iki haftaya kaldı.

TİGRİS HABER - Amedspor, karşılaşmanın her iki yarısında da etkili bir oyun sergileyemedi. Karşılaşmanın ilk yarısında Iğdırspor’lu Halil İbrahim, kaleci Aykut’un hatasından yararlanarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk bu skorla sonuçlandı.

whatsapp-gorsel-2024-04-21-saat-16-13-25-6dd02f1d.jpgFotoğraf: Şehmus Kızılaslan

Amedspor, ikinci yarıda beraberlik golü ararken kalesinde bir gol daha gördü. 682inci dakikada Bekir, takımının ikinci golünü kaydederek galibiyeti garantiye aldı. Karşılaşmanın bundan sonraki dakikalarında Amedspor’un çabaları sonuç vermedi, Iğdırspor, deplasmandan istediği sonucu aldı.

whatsapp-gorsel-2024-04-21-saat-16-13-32-d7464271.jpgFotoğraf: Şehmus Kızılaslan

Amedspor, 77 puanla şampiyonluk umudunu kalan son iki haftaya taşırken, Iğdırspor ise puanını 68’e çıkardı. Amedspor’un mağlubiyeti tribünlerdeki taraftarları, aynı zamanda meydanlarda dev ekranda maçı izleyenleri büyük hayal kırıklığına uğrattı.

whatsapp-gorsel-2024-04-21-saat-16-15-24-eb190e98-001.jpg

Bu maç sonrası şampiyonluk turu atılmasını bekleyen ve şampiyonluk heyecanını erken tatmak isteyen taraftarların moralinin bozuk olduğu gözlendi. Amedspor, önümüzdeki hafta Soma deplasmanına gidecek, ardından Menemenspor’u kendi sahasında ağırlayacak. Amedspor’un bu iki maçtan da mutlaka puanlar çıkarması gerekiyor.

Sahte bilet gerginliği: 14 gözaltı

Amed Sportif Faaliyetler- Alagöz Holding Iğdırspor karşılaşmasında, stada sahte ve korsan biletler nedeniyle yaklaşık 3 bin izleyici tribünlerdeki yerini alamadı. Sahte bilet yüzünden taraftarlar arasında tartışma ve kavga yaşandı, olaylardan dolayı 14 kişi gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum