Amedspor Teknik Direktörü Bakkal, hedefini açıkladı

Amedspor Teknik Direktörü Bakkal, hedefini açıkladı
Amedspor, Fethiye deplasmanından çıkardığı 3 puanla kente dönüyor.

Özel/ Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor, Fethiye deplasmanından çıkardığı 3 puanla kente dönüyor. Liderliğini devam ettiren Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, liderliğin Amedspor’a çok yakıştığını, hedefledikleri şampiyonluğu göğüsleyene kadar namaglûp unvanını sürdürmek istediklerini söyledi. Bakkal, “Rehavete kapılmayacağız, kalan 5 maçımızı 15 puanla taçlandırıp, kupayı bu kente getirmek istiyoruz” dedi.

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fethiye deplasmanından aldıkları 3 puanın çok değerli olduğunu söyledi. Bakkal, Diyarbakır dönüş yolunda Fethiye maçını ve kalan maçları Tigris haber için değerlendirdi.

Zorlu bir engeli aştık

Fethiye’den galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyleyen Bakkal, “32 derece sıcakta oynanan zorlu karşılaşmayı galibiyetle kapatmak çok önemli. Çünkü ligin bitimine az bir zaman kala yoğunluk ve ister istemez streste artacak. Buradaki hava şartları ve koşulları Diyarbakır’ın hava şartlarından çok farklı, oyun içinde etkilendik, ancak, istediğimiz sonucu yakaladık. Önemli olan 3 puandı, aldık” dedi.

bakkal-hedef-sezon-3.jpgMesut Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Maç esnasında sıcaklık nedeniyle maçın hakemi iki kez su molası verdi. Sıcak Atmosfer altında oynadığımız karşılaşmaya gelirsek çok erken bulduğumuz golü maç bitiş düdüğü çalana kadar koruduk. Çok iyi futbol oynamadık, ancak kazanmasını bildik.

Bu maç Fethiye’de kaldı, önümüzdeki Pazar günü kendi sahamızda, her zaman olduğu gibi bizi destekleyen seyircimizin önünde İnegölspor’u ağırlayacağız. Şimdi, bu maçın hesaplarını yapıyoruz. Cuma günü top başı yapıp, Pazar günü oynayacağımız bu maçın hazırlıklarına başlayacağız. Rehavete kapılmayacağız, kalan 5 maçımızı 15 puanla taçlandırmak istiyoruz. Namaglup liderliğimizi sürdürüp, o kupayı bu kente getireceğiz, kararlıyız, azimliyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum