Amedspor Teknik direktörü Mesut Bakkal; ‘Şampiyonluğu galibiyetle taçlandıracağız’

Amedspor Teknik direktörü Mesut Bakkal;  ‘Şampiyonluğu galibiyetle taçlandıracağız’
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta 80 puanla liderliğini sürdüren Amedspor, kendi evinde ve muhteşem taraftarları önünde 4'ncü sıradaki 64 puanlı Menemenspor'u yenerek, şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Maç öncesi Tigris Haber aracılığı ile yeşil kırmızılı taraftara mesaj veren Teknik Direktör Mesut Bakkal, ""Amed halkına ve kaptana şampiyonluk sözümüz vardı, bunu yerine getireceğiz" dedi.

Ligin en kritik 38'nci Haftası

Lider Amedspor. Bir taraftan cumartesi günü saat 15.00'de sezonun en zorlu ve kritik karşılaşması olan Menemenspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bir taraftan da şampiyonluk hesapları yapan Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, galibiyet dışında bir hesap yapmadıklarını belirterek, "Bu sezonun en zorlu ve çok kritik karşılaşmalarından birisi olan ve ligde çok iyi çıkışlar yakalayan Menemenspor'u yenmekten başka bir şey düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

amedsor-mesajj.jpg

"Amed halkına ve Kaptana sözümüz var"

Taraftara ve rahmetli Kaptan Şehmus Özer'e verdikleri şampiyonluk sözünü hatırlatan Bakkal, "Özellikle sezonun son maçı ve şampiyonluk yolunda en büyük bir avantajın sahibi biziz. Biz Cumartesi günü muhteşem taraftarlarımızın önünde sahadan 3 puan alarak şampiyon olmak istiyoruz. Bu takım buralara kadar boşuna gelmedi. Bizim Amed Halkına, Amedspor taraftarına ve rahmetli Şehmus Özer’e sözümüz var, o sözümüzü bu hafta yerine getirmek için sporcularımızla ve yönetimimizle birlikte ant içtik" diye konuştu.

amedspor-mesaj.jpg

Bakkal: Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz

Diğer takımların durumuna bakmadan sadece şampiyonluk için gereken galibiyete odaklandıklarını anlatan Bakkal, şunları söyledi:

amedsoir-mesaji.jpg

"Artık bu hafta sezonun son karşılaşmaları yapılacak. Hangi takım nerde, konumu ne, kaç puanı var, kaç gol atmış? Biz bunlarla ilgilenmiyoruz. Biz sahaya çıkıp, aslanlar gibi mücadele edip, şampiyonluk kupasını kaldırmak için işimize bakacağız. Açıkçası en büyük avantaj ve en büyük taraftar kitlesine sahip Amedspor takımı,

amesporda-mesaj-1.jpg

sahaya çıkıp her zaman yaptığı gibi kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Tam kadro olarak sahada olacağız. Eksiğimiz yok, cezalı Berk İsmail Ünsal da sahada olacak. Galibiyet sayımızı 15'e çıkarıp lige nokta koymak istiyoruz" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.