Amedspor U17 ve U16 takımları Bölge şampiyonu oldu

Amedspor U17 ve U16 takımları Bölge şampiyonu oldu
Türkiye Gelişim Liginde mücadele eden, Amedspor'un U19 takımının ardından U17 ve U16 takımları da kendi liglerinde sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - TFF U-19 Gelişim Ligi 6'ncı Grupta mücadele eden Amedspor U-19 takımı gecen hafta ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğu ilan etmişti. Amedspor'un U17 takımı Gelişim Liginde, Play-Off maçları dahil oynadığı 21 karşılaşmada 13 galibiyet, 3 yenilgi alarak 39 puanla şampiyonluğa ulaştı. Yerel ligde mücadele eden U-16 takımı ise 18 karşılaşmadan 4 galibiyet 1 beraberlik alarak namağlup şampiyon oldu.

Amedspor'u U19, U17 ve U16 takımları, Diyarbakır ilini Türkiye Gelişim Ligi Şampiyonalarında temsil etme hakkı elde etti.

amedpor-u-17-1.jpgDiyarbakır'ı temsilde büyük gurur

Amedspor alt yapı sorumlu atrenörü Erhan Ölker, taakımın oynadıkları ligleri şampiyon olarak tamamlamasının büyük başarı olduğunu söyledi. U19, U17 ve U16 takımlarının Türkiye Şampiyonalarında Diyarbakır'ı temsil etmelerinin gurur verici olduğunu ifade eden Ölker, başarıda Amedspor yönetim kurulunun da büyük pay sahibi olduğunu belirterek, "Bundan sonraki asıl hedefimiz Profesyonel A takımımız olan Amedspor'a kendi öz evlatlarımızı, alt yapıdan yetiştirerek, A takım aday kadrosuna dail etmek olacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.