Amedspor Umut Vermiyor

Amedspor Umut Vermiyor
Liderin 7 puan gerisine düşen Amedspor’un aldığı kötü sonuçlardan çok oynadığı vasat futbol eleştiriliyor.

 

Kazandığı maçlarda bile iyi oynamayan takımın bu hali taraftarların tepkisini çekiyor. Eleştirilerin hedefinde ise yeni bir kadro ile sezona başlayan teknik heyet var.

 

 

Yeni Kadro Heyecan Yaratamadı

2.Lig Kırmızı Grup’ta 9 hafta geride kalırken,evdeki hesabın çarşıya uymadığı takımlardan biri Amedspor oldu. Önceki yıllarda lig ve kupada büyük başarılara imza atan istikrarlı kadrodaki oyuncuların yüzde 80’i ile yollarını ayırarak yeni transferlerden oluşan yeni bir kadro kurarak sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan Amedspor,henüz ilk yarının ortasına gelmeden yarıştan uzaklaşmaya başladı. 9 maçta 4 galibiyet,3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 15 puan toplayan Amedspor liderin 7 puan gerisine düşerken,kazandığı maçlar dahil hemen her maçtan sonra kötü oyun oynadığı gerekçesiyle eleştiri alıyor.

 

‘Bu Tablo Amed İsmine Yakışmıyor’

Son olarak deplasmanda Sarıyer’e 1-0 yenilen Amedspor’un 90 dakika boyunca vasat bir görüntü çizmesi ve etkisiz kalması taraftarların tepkisini çekti. Takımın sahada ruhsuz ve amaçsız bir görüntü çizdiğini belirten taraftarlar,”Geçen yıllardaki başarılı takımı mumla arıyoruz. Yenilsek bile canla başla oynayan bir takım vardı.Ama şimdi öyle değil. Kazandığımız maçlarda dahi umut vermiyoruz. Bunun sorumlusu teknik heyettir. Çünkü bu transferleri yapan kendileri. Takım sahada amacı ve hedefi olmayan sıradan bir takım görüntüsü veriyor. Bu görüntü Amed ismine yakışmıyor. Hayal kırıklığı içindeyiz. Takımın bir an önce bu silik görüntüden kurtulması lazım” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.