Amedspor yarın Antalya yolcusu

Amedspor yarın Antalya yolcusu
Türkiye 2'nci Lig Kırmızı Grup Lideri Amedspor, 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor hazırlıklarını, bugün kendi tesislerinde yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Lider Amedspor, Çarşamba günü deplasmanda yapacağı Fethiyespor maçı hazırlıkları, bugün yaptığı taktiksel antrenmanla son buldu. Yeşil-Kırmızılı ekip, Pazartesi günü sabah saatlerinde hava yoluyla, direk Antalya'ya, buradan da Fethiye'ye geçecek.

amedspor-antalya-yolcusu3.jpg

En fazla gol atan, en az gol yiyen takım

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, grupda en fazla gol atan ve en az gol yiyen bir ekip olarak, deplasmana moralli gittiklerini belirterek, "Deplasmanda oynayacağımız Fethiyespor maçı hazırlıklarını bugün yaptığımız taktik idmanıyla tamamladık. Moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Her zaman söylediğim gibi maç maç gidiyoruz. Fethiye'ye de kazanmak için gidiyoruz. Ligin en fazla gol atan takımı ve en az gol yiyen takımıyız. Futbolcu kardeşlerim istediğimiz taktiği sahaya yansıtıyor ve bunun sonucunda başarı geliyor. Bireysel yeteneği olan futbolcu sayımız fazla. Bu yeteneklerini sahaya yansıttıkları süre, maçın kazanan tarafı biz olacağız. Moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Muhteşem bir taraftarımız var. Keşke deplasmana gelip bizi destekleyebilselerdi. Ama biz her zaman onların desteğini uzakta da olsa hissediyoruz. Kenetlenmiş bir camiamız var. Katkı sunan, destek veren başta taraftarımız olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.