Amedspor, yeni transferlerinden memnun

Amedspor, yeni transferlerinden memnun
Türkiye 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor, Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetimde çıktığı 3 karşılaşmadan 1 Galibiyet 2 beraberlik alarak, zirve yarışında lider arasındaki puan farkını tek maça düşürdü.

TİGRİS HABER - Tecrübeli teknik adam Bakkal, İskenderun galibiyetiyle zirveye bir adım daha yaklaştıklarını belirterek, Zorlu karşılaşmada takımı galibiyete taşıyan, oyuncularına ve yeni transferlere de övgü dolu sözler sarf etti. Zorlu İskenderunspor maçından galibiyetle ayrılmanın önemine vurgu yapan Bakkal, takım olarak 3 haftadır iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve her maç daha iyi bir performansla oynadıklarını söyledi.

cektar-1.jpg

"Yeni Transferler büyük katkı sağladı"

Mesut Bakkal, şunları söyledi: "Özellik devre arasında yapılan transferlerimiz son iki haftada oynadıkları futbolla, ortaya koydukları performanslarıyla kalitelerini sergilediler. Berkay’ın uzun bir ara sonra takıma girip oyunun her bölgesinde katılım sağlayarak iyi bir futbol oynaması, Serkan'ın orta sahada bir dinamo gibi görevini tam anlamıyla yerine getirmesi, Taşkın’ın, özellikle her zaman attığı ginbi, jenerik gollerden birini atması, o muhteşem frikik golü sonrası takım içinde moral ve motivasyon sağladı. Berk İsmail’in bu maçta 2 gol atması bizleri daha da umutlandırdı. Çektar'ın iki haftadır beklenen performansının çok üstünde oynaması, yine aynı şekilde Mert Çapar’ın, Çektar gibi iki haftadır oynadığı futboluyla ve maç içinde yardım ve dayanışması, çok önemli bir katkı oldu.”

cektar.jpg

Bakkal, bu motivasyonla, taraftarlarında desteğini de alarak, hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.