Amedspor, yol haritasını belirleyecek

Amedspor, yol haritasını belirleyecek
Sezonun ilk yarısını 24  puanla tamamlayan Amedspor, ikinci yarıda Play-Off için mi? mücadele edecek yoksa gelecek sezonun planlamasını mı yapacak?.

 Bu sorunun cevabı Salı günü yönetim ile teknik heyet arasında yapılacak toplantıda verilecek.

İkinci yarıda fikstür avantajı var

Yeni yönetim ve teknik heyetle çıktığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 yenilgi alarak  9 puan toplayan, sezonun ilk yarısını da 24 puanla orta sıralarda tamamlayan Amedspor, Play-Off potası olan 5.sıradaki takımın 9 puan gerisinde devreyi bitirdi. İkinci yarıdaki hedef Play-Off’u zorlamak mı yoksa gelecek sezonun planlamasını yapmak mı olacak?. İşte bu konu şu anda hem yönetim ve teknik heyet tarafından, hem de camiada tartışılıyor. Play-Off potasından 9 puan uzak olması bu konuda dezavantaj gibi görünse de şampiyonluk ve Play-Off mücadelesi veren takımların ikinci yarıda Diyarbakır’a gelmesi avantaj olarak değerlendiriliyor.

“Yol haritamızı belirleyeceğiz”

Teknik Direktör Mehmet Budakın, yol haritasını belirledikten sonra ikinci yarıda yapılacak çalışmalar için harekete geçeceklerini söyledi. Budakın,”Devre arasına galibiyetle girmek istiyorduk, Bayrampaşa’yı yenerek bunu başardık. 2-0 kazandık ama sonuç 5-0, 6-0 da olabilirdi. Tüm oyuncularımı kutluyorum.  Düşme hattından  17 puan uzaktayız, Play-Off ile aramızda 9 puan var. Yönetimle bir araya gelerek ikinci yarı için yol haritamızı belirleyeceğiz. Buna göre transferde çalışma yapacağız” dedi.

En az 2 milyon Tl kaynak lazım

Salı günü toplantı yapacak olan yönetim ve teknik heyet yol haritasını belirleyecek. Hedefin netleştirilmesi halinde buna göre transferler yapılacak ve takımdan gönderilecek oyuncular netleştirilecek. Takım, 23 Aralık’ta Antalya’da devre arası kamp çalışmalarına başlayacak.

Devre arasında transfer yapılabilmesi için en az 2 milyon TL kaynağa ihtiyaç olduğu açıklandı. Eski futbolcu ve teknik adam alacaklarından oluşan TFF’deki transfer yasağının kaldırılması için 500 bin TL, şu anki futbolculara 500 bin TL ve yine transferler için en az 1 milyon TL’ye ihtiyaç olduğu belirtiliyor.

Mirkan Aydın gündemde

Peki transferde kimlerin ismi geçiyor?. Bunların başında daha önce İsviçre’de Dalkurd ve Türkiye’de Altınordu formalarını giymiş olan, bu sezon Hatayspor’da yer alan Mirkan Aydın. Kürt kökenli olan 31 yaşındaki tecrübeli forvet için görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

Teknik heyetin, forvet, savunma ve orta alana takviye istediği,yönetimin buna göre çalışma yaptığı ifade ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.