Amedspor yönetiminden gazetemize ziyaret

Amedspor yönetiminden gazetemize ziyaret
Gazetemizi ziyaret eden Amedspor yönetimi, kulübün şu anki durumu ve geleceği hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Tigris Haber Özel

 Kent birleşenlerinin kulübe tam destek verdiğini belirten yöneticiler,”Herkesle ve her kesimle barışık şekilde bu işi yapacağız” mesajını verdi.

“Deplasman yasakları için girişimler devam ediyor”

Amedspor Başkanı Ali Karakaş ile Asbaşkan Aziz Elaldı ve Basın Sözcüsü Mirza Tanaman, gazetemizi ziyaret ederek kulübün şu anki durumu ve geleceği hakkında bilgi verdi. Kent birleşenlerinin desteğiyle yönetimin oluştuğunu belirten yöneticiler, herkesle ve her kesimle barışık olacak bir yönetim tarzı benimseyeceklerini dile getirdiler. Yöneticiler, 60 maçı geçen taraftar yasaklarını çözmek için de ilgili birimlerle görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

Karakaş: Sorunları çözmeye geldik

Ziyaretin sonunda Amedspor yönetimi, haber ekibimize isimlerinin yazılı olduğu formaları hediye etti.

Başkan Ali Karakaş, kulübün uzun ve kısa vadede çözülmesi gereken sorunları olduğunu belirterek,”Kısa vadede çözülmesi gereken sorunları çözmeye başladık. Uzun vadeli planlarımız da var. En önemlisi kulübü kurumsal bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. Amedspor’un büyük bir potansiyeli var, bu yönetimin de bunları harekete geçirecek kapasitesi ve gücü var” şeklinde konuştu.

Elaldı : Ödemeleri yapmaya başladık”

Kulüpteki ödemelerin yapılmaya başlandığını belirten As Başkan Aziz Elaldı ise, önceliklerinin sportif başarıyı sağlamak olduğunu kaydetti. Elaldı,”Gelir gelmez futbolcu ödemelerini yapmaya başladık ve devam ediyoruz. Uzun süredir para alamayan esnafa ve kulüp personeline de ödemeler yapmaya başladık. Tabi ki bunlar hemen çözülecek sorunlar değil. Ama bunları belli bir plan dahilinde yaparak sonlandıracağız. Hedefimiz öncelikle sportif başarı. İki maçta 4 puan aldık. Devre arasına kadar alabileceğimiz kadar iyi sonuçlar almaya çalışacağız. Puan cetvelindeki durumumuza göre bir hedef belirleyip ona göre transfer yapacağız. Çok büyük bir maddi sorunumuz yok ama tabi her şey güllük gülistanlık da değil. STK’lardan aldığımız ve alacağımız desteklerin yanı sıra yönetim olarak da kendi cebimizden para veriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.