Amedspor, yönetimini arıyor

Amedspor, yönetimini arıyor
Nurullah Edemen’in görevi bırakma kararı aldığı Amedspor’da yeni yönetim arayışlarına sona gelindiği belirtiliyor.

Yeni yönetimin Cumartesi günkü kongrede oluşması bekleniyor. Delegelerden kongreye gelerek çoğunluğu sağlamaları istendi. Futbolcular ve teknik heyet de sorunların çözümü için yeni yönetimi bekliyor.

Kongrenin Ertelenmesi Zarar Verir

Amedspor’un Olağanüstü Genel Kurulu, 13 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Saat 15.00’da DESOB toplantı salonunda yapılacak kongrede çoğunluk sağlanması halinde mali tablonun değerlendirmesi ve ibrası yapılacak, ardında da yeni yönetim belli olacak. Kongrenin yapılabilmesi için üye katılım sayısında üçte iki çoğunluk sağlanması şartı var. Aksi takdirde kongre 20 Ekim’e ertelenecek. Kongrenin ertelenmesi, maddi sorunlar ve belirsizliğin hakim olduğu kulübe zarar verecek.

Yönetim İçin Özel Komisyon

Nurullah Edemen,aday olmadığını ve görevi bırakacağını kesin dille açıklamıştı. Yeni yönetim oluşturma çalışmalarında sona gelindiği belirtiliyor. Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası (DTSO) öncülük ettiği yeni yönetim çalışmaları için komisyon kurdu. Daha önce Amedspor’da yöneticilik yapmış olan isimlerin yer aldığı komisyon,yeni yönetimi netleştirmeye çalışıyor. Cumartesi günü çoğunluk sağlanıp kongre yapılması halinde yeni yönetim büyük ihtimalle seçilmiş olacak.

Futbolcular ve teknik heyet de sorunların çözümü için yeni yönetimi bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.