Amedspor’a Gençlik Aşısı

Amedspor’a Gençlik Aşısı
Geçen sezon Türkiye şampiyonalarında başarılı olan Amedspor genç takımlarından 7 oyuncu A takım kampına dahil edildi. Diyarbekirspor’dan ise 4 genç futbolcu kampta yer alıyor.

En Fazla Oyuncu Amed’te

Diyarbakır’ın profesyonel liglerde mücadele eden takımları,sezon öncesi kamplarına genç oyuncuları da götürdü. Amedspor 7,Diyarbekirspor ise 4 genç futbolcuyu Kocaeli Kartepe’de devam eden kamp çalışmalarında değerlendiriyor.

Geçen sezon Türkiye şampiyonalarında elde ettiği başarılarla dikkat çeken Amedspor’un genç takımlarından Ferhat Aksu, Ahmet Demirkısan, Abdullah Bal, Kendal Yalçın,Fırat Yakıştır,Muhammet Ali Özdemir ve Berat Han A takım kampında yer alıyor.

 

Diyar’da 4 İsim Var

Diyarbekirspor’da ise geçen sezonun ikinci yarısında A takım kadrosunda yer almaya başlayan İmdat Kılıç,A takımla idmanlara çıkan Serkan Ataş,alt yapıdan Ferhat Çelebi ve futbolcu seçmelerinde beğenilen DSİSpor’lu Yunus Turan kamp çalışmalarında yer alıyor.

Amedspor ve Diyarbekirspor kamplarındaki futbolcuların A takımda kalıp kalmayacağına burada ortaya koyacakları performans belirleyecek.

 

Haber :Ali Vuranel

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.