Amedspor,Büyük Oynuyor..

Amedspor,Büyük Oynuyor..
Amedspor,Büyük Oynuyor..

 

İç transferi önemli ölçüde hal eden Amedspor,dış transferde önemli oyuncular üzerinde duruyor. Kürt patentli oyunculara yönelen yönetim,Azat Filiz’den sonra Umut Gündoğan ve Mervan Çelik’i de gündemine aldı.

 

İç Transferde Sorun Kalmadı

İç transferde şu ana kadar bir çok oyuncusu ile yeniden anlaşan,önemli rakamlar isteyen Deniz Naki ile sözleşme imzalama aşamasına gelen,Ercan Çapar’la da küçük pürüzler dışında mutlu sona yaklaşan Amedspor,dış transferde önemli hamleler yapmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapan yönetim,önemli kariyere sahip Kürt kökenli oyunculara yöneldi. Y.Malatyaspor’dan Azat Filiz’in yanı sıra Galatasaray’dan Umut Gündoğan ve Akhisar Belediyespor’dan Mervan Çelik’le temas kurularak bu oyunculardan olumlu yanıt alındığı kaydedildi.

Umut ve Mervan’ı Tanıyalım

Futbola Avrupa’da başlayıp Türkiye’ye gelen ve Galatasaray,Gençlerbirliği,Bucaspor,Adana Demirspor,Şanlıurfaspor gibi takımlarda oynayan 26 yaşındaki Umut’un Dersimli olduğu kaydedildi. Yurt dışında yaşayan Konya’lı kürt bir ailenin çocuğu olan Mervan Çelik ise Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor takımlarında oynadı. Amedspor yönetiminin,bu oyuncuların yanı sıra bölge patentli başka oyuncularla da temas halinde olduğu konuşuluyor.

Geçen sezonki kadronun önemli oyuncularını tutacak olan yönetim,nokta takviyelerle güçlü bir ekip meydana getirmek istiyor.

Haber :Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.