Amedspor’da 10 hafta sonra gelen koltuk sevinci

Amedspor’da 10 hafta sonra gelen koltuk sevinci
Amedspor camiasında büyük sevinç var. 10 hafta önce sahasında Kastamonuspor’a yenilerek liderlik koltuğunu kaydeden Amedspor, Derince karşısında aldığı 3 puanla koltuğu yeniden devraldı.

TİGRİS HABER - Amedspor camiasında büyük sevinç var. 10 hafta önce sahasında Kastamonuspor’a yenilerek liderlik koltuğunu kaydeden Amedspor, Derince karşısında aldığı 3 puanla koltuğu yeniden devraldı. Rakibi Iğdırspor’un haftayı BAY geçirmesinin de avantajı ile liderlik koltuğuna oturan Amedspor, sezon sonuna kadar kon umunu korumak istiyor.

Derince maçı sonrası hem camiada hem de taraftarlar arasında büyük sevinç yaşanırken, Amedspor’lu futbolculara 2 gün izin verildi. İzin bittikten sonra takım Diyarbakır’a dönecek. Amedspor, bu haftayı BAY geçirecek.

Bakkal: Şampiyonluk düğümünü son Iğdır FK maçı çözecek

Derince maçını değerlendiren Teknik direktör Mesut Bakkal, haftanın bütün avantajlarının Amedspor’dan yana olduğunu, maç fazlasıyla da olsa 10 hafta sonra yeniden liderlik koltuğuna oturmanın moral verdiğini belirterek şöyle dedi;

“Belediye Derincespor karşılaşmasını kazasız ve belasız kazandık. 2-0 lık galibiyet tekrardan bizi liderlik koltuğuna oturttu. Bu manada her maç bundan sonra daha zor ve ciddi geçecek, Şampiyon olmak istiyorsak, önemli Iğdır FK Spor maçına kadar puan veya puanlar kaybetmememiz lazım, Şampiyonluk düğümünü kendi evimizde oynayacağız Iğdır FK Spor maçı çözecek. O maçı çok iyi değerlendirmek zorundayız.”

Maçın kahramanı kaleci Aykut

Bakkal, futbolcularının çok iyi bir maç ortaya koyduğunu, maçın kırılma anının ie kaleci Aykut’un kurtardığı penaltı anı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi;

“O önemli kurtarış takım içinde moral ve motivasyona sebep oldu. Kaç haftadır devamlı söylediğim gibi, çok iyi takım oyunu ve çok iyi oyuncu grubu oluştu. Çocuklar buna inandılar. Bizler inandık, Taraftarlarımız inandılar, liderlik avantajını iyi kullanarak yolumuza devam edeceğiz. Şampiyonluk düğümünü kendi evimizde oynayacağımız Iğdır FK maçı çözecek, o zamana kadar stratejimizi puan kaybetmemek üzerine kuracağız. Kalan maçlarımızın tamamı final havasında olacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.