Amedspor’da Amerika’lı forvet Alexxıs Sıerra Lıpsey kadroda

Amedspor’da Amerika’lı forvet Alexxıs Sıerra Lıpsey kadroda
Gecen hafta kendi sahasında konuk ettiği, Galatasaray yenilen, Amedspor Kadın futbol takımı aldığı bu yenilginin ardından kümeye düşme potasına bir adım daha yaklaştı.

TİGRİS HABER - Gecen hafta kendi sahasında konuk ettiği, Galatasaray yenilen, Amedspor Kadın futbol takımı aldığı bu yenilginin ardından kümeye düşme potasına bir adım daha yaklaştı. Yeşil Kırmızılı takım milli takım maçı dolayısıyla verilen 1 haftalık arayı iyi değerlendirmek istiyor.

Galatasaray maçında 90 dakikada hakem tarafından iki kırmızı kartla oyunda atılan, Camila ve Peterson eksik olması, takımda Kadro derinliği olmayışı ve sık sık Sakatlıkların artmasının nedeniyle, Amedspor kadın futbol takımın Teknik heyetini şimdiden 3 Mart’ta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi kara kara düşündürmeye başladı.

Eren "Hakemler 3 haftadır bizim üstümüze geliyor”

Kadın Futbol takımı Teknik sorumlusu Erhan Eren, Hakemlerin 3 haftadır Amedspor takıma karşı kasıtlı ve yanlış kararların vermesine bir anlam veremediğini belirterek, “Galatasaray maçında da gördüğünüz gibi maçın 90 dakikasında takımın önemli iki oyuncusu Peterson ve Camila oyundan atması sonucunda 3 haftadır karşılaşmaları 11 kişi tamamlayamıyoruz.”Takımda transfer yapamıyoruz istediğimiz sporcu gelmiyor. Gelmek isteyen sporcularında yüksek maliyettin den dolayı biz alamıyoruz. Bu anlamda bizim önümüzdeki haftalarda çok önemli ve alt sıraları ilgilendiren 3 karşılaşma yapacağız. İkisi içeride, diğeri dışarda olmak üzere6 puanlık karşılaşmaları kazanarak ligde kalmak istediklerini belirtti

amedspor-kadin-futbol-takimi-2.jpgAmerikalı forvet Lıpsey Beşiktaş maçında kadrosunda yer alacak

Gecen hafta Amerikalı ileri uç kanattın her bölümünde görev yapabilen AlexxısSıerraLıpsey’ı Beşiktaş maçı kadrosunda şans vereceğini aktaran Eren, ‘’ Bilindiği gibi küme düşme potasına bir adım daha yaklaştık, Kadro olarak çok dar ve genişliği olmaya bir kadromuz mevcıçok dar kırmızı kartlar işimizi çok daha zora soktu. AlexxısSıerraLıpsey’in işlemleri henüz tamamlanamadı. Buna rağmen elimizden gelen çabayı gösterip maçlarda iyi oyun sergiliyoruz. Beşiktaş maçında da puan hedefliyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.