Amedspor’da çifte transfer!

Amedspor’da çifte transfer!
Ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Amedspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Amedspor, TTF 2. Lig takımlarında forma giyen iki futbolcu ile anlaşma sağladı.

 

Yapılan transferlerle ilgili Kulüpten yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Amedspor’umuz, dış transferlerde son olarak TFF 2. Lig takımlarında forma giyen iki futbolcu ile anlaştı. Futbolculardan Hasan Küççük Ön Libero,  Volkan Geyik ise Stoper mevkii oyuncusu.

Daha önce prensipte anlaştığımız futbolcular Hasan Küççük ile Volkan Geyik, bugün şehrimize gelerek kulüp başkanımız Nurullah Edemen ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonunda Zondukdakspor’dan Ön Libero Hasan Küççük ile Niğde Belediyespor’dan Stoper Volkan Geyik, kendilerini Amedspor’a bağlayan imzaları attılar.

Hasan Küççük’ün kariyeri

Ankara Çamlıdere doğumlu 29 yaşındaki Hasan Küççük, 2008 yılında Şekerspor ile başladığı profesyonel futbol hayatını son 3 yılda Keçiörengücü, İnegölspor ve Zonguldak Kömürspor’da sürdürdü. 2017-18 sezonunda Zonguldak Kömürspor formasıyla 29 maça çıktı ve bir kez de rakip fileleri havalandırdı.

Volkan Geyik’in kariyeri

Ankara Çankaya doğumlu 27 yaşındaki Stoper Volkan Geyik ise 2012 yılında Ankaragücü A2 takımında başladığı profesyonel futbol hayatını Tuzlaspor ve Niğde Belediyespor’da sürdürdü. Geyik, 2017-18 sezonunda ligde 27 maçta forma şansı yakalarken Türkiye Kupası’nda ise 2 maça çıktı. Futbolcularımız Hasan Küççük ve Volkan Geyik’e yeni sezonda başarılar diliyoruz” denildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.