AMEDSPOR’DA EDEMEN'LE DEVAM, BORÇ 6 MİLYON TL

AMEDSPOR’DA EDEMEN'LE DEVAM, BORÇ 6 MİLYON TL
Amedspor'un olağanüstü genel kurulunda yönetime başka aday olmadığı için Nurullah Edemen başkanlığında 7'si yeni isimler olmak üzere yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Edemen dahil tüm yönetici alacakları hibe edilirken,toplam borç 6 milyon TL olarak açıkl

Eski Başkan Kılavuz:"Kimse Elini Taşın Altına Sokmak İstemedi"

Amedspor'u  2.Lig'e çıkaran ve halen kulübün istişare kurulu başkanı olan Metin Kılavuz,olağanüstü kongre kararından sonra kulübe sahip çıkılması ve iyi bir yönetim oluşturulması için bir çok kesimle görüşerek çalmadık kapı bırakmadıklarını ancak sonuç elde ettiklerini söyledi.Kılavuz,kentin geçtiği zor sürecinde bunda etkili olduğuna dikkat çekerek kulübün eski yıllarda yerel yönetimlerden aldığı desteği son 2 yılda alamadığını ve bunun sancılarını yaşadığını da kaydetti.

Edemen :"Futbolda Bazen Aşı Tutmuyor"

DESOB toplantı salonundaki kongrede konuşan Başkan Nurullah Edemen,görevde bulundukları süre ile ilgili bilgiler verdi ve yaşadıkları zorlukları anlattı.

Geçen sezon şampiyonluğu kılpayı kaçırdıklarını belirten Edemen,bu sezon iyi takım kurmaya çalıştıklarını ancak aşı tutmadığı için başarısız olduklarını kaydetti.Edemen,gelen eleştiriler üzerine kongre kararı aldıklarını ancak aday çıkmamasına üzüldüklerini dile getirdi.

Aday Çıkmadı, Edemen'le Devam

Kongrede aday çıkmayınca mevcüt başkan Nurullah Edemen'in başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu.Yönetimde,eski listeden 7 yeni isim ve 8 eski yönetici yer aldı.

Kulübün borcu 6 milyon TL olarak açıklandı.Edemen ve eski yöneticilerin alacakları bilgisi paylaşıldı.

Kongrede ASKF Başkanı Remzi Dayan ve bazı konuklar da kulübe sahip çıkılması amacıyla konuşmalar yaptı.

İşte Yeni Liste

Nurullah Edemen’in başkan olarak görev yapacağı yeni yönetim kurulu asil listesinde Hamide Akar, Yahya Çete, Aylin Turşak, Abdullah Sevinç, Süleyman Gökalp, Tamer Kucun, Besra Ekinci, Adnan Zengin, Eser Sönmez, Veysel Özhekti, Osman Ocaklık, Fırat Kasımoğlu, Remzi Dinar ve Mehmet Şimşek yer aldı.

Tigris Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.