Amedspor’da Futbol Macit’e Emanet

Amedspor’da Futbol Macit’e Emanet
Amedspor’da yeni dönemde yönetimde futbol şube sorumlusu olmayacak. Futbolla ilgili tek yetkili yeni sportif direktör Cevat Macit. Transfer arayışları hızlandırıldı.

Başkana Bağlı Ve Yetkili Olacak

Amedspor’da önceki gün göreve gelen Nurullah Edemen başkanlığındaki yeni yönetimin hafta içinde görev dağılımı yapacağı bildirildi. Ancak başkan Edemen’in daha önce açıkladığı gibi futbol şube sorumlusu olmaması ve futbol şube sorumlusuna ait olan yetkilerin yeni sportif direktör Cevat Macit’e verilmesi bekleniyor. Macit,başkan Edemen’e bağlı olup takım ve yönetim arasında koordineyi sağlayacak,transferde yetkili olacak. Macit’in bir süreden beridir teknik heyetle birlikte transfer görüşmelerini yürüttüğü ortaya çıktı.

Takımdan şu ana kadar 10 futbolcu ayrılırken,kalan futbolcular takımda tutularak takviye yapılacak.

Transferde Önemli Engeller Var

 Transferde amaç, kulübün ekonomik koşullarına uygun futbolcular bulup bu sezonu kurtarmak ve gelecek sezon oluşturulması planlanan kadronun da alt yapısını hazırlamak olarak ifade ediliyor. Kulüpteki maddi sorunlardan dolayı dış transferde düşünülen futbolcularla anlaşma konusunda sıkıntı yaşandığı öğrenildi. Bir diğer zorluk ise transfer edilmek istenen futbolcuların kulüpleriyle sözleşmelerinin devam etmesi ve kulüplerinin bırakmak istememesi, ya da yüksek bonservis bedeli talep etmesi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.