Amedspor’da Gündem Kongre

Amedspor’da Gündem Kongre
Ligin ilk yarısını şampiyonluk ve Play-Off hedefinin uzağında tamamlayan Amedspor’da tek gündem olağanüstü kongre.

 

23 Aralık’taki kongrede sonuç beklenmiyor,her şey 30 Aralık’taki ikinci toplantıda netleşecek gibi.

Çözülmesi Gereken Çok Sorun Var

Sezon başında hedefini TFF 1.Lig’e çıkmak olarak belirleyip buna göre transferler yapan Amedspor’da evdeki hesap çarşıya uymadı. Sezonun ilk yarısını liderin 18 ve Play-Off potası olan 5’inci sıradaki takımın da 12 puan gerisinde tamamlayarak bu iki hedef için şimdiden havlu atan Amedspor’da alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle 7 futbolcu TFF’ye başvurdu,yönetim de bu isimlerle yollarını ayırdı. Bazı futbolcuların daha bu sebeple takımdan ayrılması gündemde. Son haftalarda kadro sorunu yaşayan teknik heyet,son olarak Tokatspor maçında 3’ü  ilk 11’de olmak üzere 18 kişilik maç kadrosunda 7 genç futbolcuya yer verdi.

Resmi Olarak Aday Olan Yok

Takımın devre arasında transfer yapması,kamp gerçekleştirmesi ve en önemlisi bunları yapabilmek için maddi sorunları çözmesi gerekiyor. Bunun için de yönetim sorunu bir an önce aşılmalı. Gözler olağanüstü genel kurula çevrildi. 23 Aralık’ta yapılacak ilk toplantıda sonuç beklenmiyor. Bu yüzden 30 Aralık’ta kongrede yönetim sorunun çözüme kavuşacağı tahmin ediliyor.

Şu ana kadar spekülasyonlar var ancak yönetime resmi olarak talip olduğunu açıklayan yok. Aday olmak isteyenlerin mevcüt yönetimden kulübün mali tablosunu açıklamasını beklediği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.