Amedspor'da Iğdır mesaisi başlıyor

Amedspor'da Iğdır mesaisi başlıyor
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup Lideri ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor, hafta sonu oynayacağı Iğdırspor mesaisi başlıyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Kırmızı Grup'ta 77 puanla lider durumda bulunan Amedspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda grup ikincisi Kastamonuspor'u 1-0 yendikten sonra futbolculara verilen 1 günlük tatil sona erdi. Hafta sonu Pazar günü saat 15.00'da konuk edeceği Iğdırspor maçı hazırlıklarına, bugün saat 17.00'da Şeyhmus Özer Tesislerinde başlayacak.

amedspor-idman-1.jpgAmedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde ettiklerini belirterek, "Futbolcu kardeşlerimin morali üst seviyede. Camiamız da, yöneticilerimiz ve taraftarımızın da motivasyonu üst düzeyde. Bu maçı da alıp nokta koymak istiyoruz. Takımı da Dijlan dışında sakat yok. Batuhan Tur, iyileşti bugünkü idmanda bizimle olacak" dedi.

Takımda orta sahanın dinamosu Dijlan Aydın'ın sakatlığı devam ederken, iyileşen Batuhan Tur'un takımla birlikte idmana çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.