Amedspor’da İstifa Var!

Amedspor’da İstifa Var!
Amedspor yönetim kurulu üyesi Fırat Kasımoğlu, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kasımoğlu,istifasına gerekçe olarak yönetim içindeki görüş ayrılıklarını gösterdi.

 

‘Benim Doğrularım Farklıydı’

1,5 senedir emek verdiğim Amedspor Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa ettim. Kesinlikle yanlış, magazinsel bir durum yok. Bazen doğru ve yanlış yoktur, doğrular vardır. Sadece hem kurumsal, hem sportif açıdan yönetici arkadaşlarımın doğruları ile benim doğrularım farklı olduğu için, yönetimimizin sinerjisini bozmamak adına, kulübümüze ne kurumsal, ne de sportif açıdan bir katkım olamayacağı kanaatimden ötürü, o makamın önünü açabilmek adına, bu kararı aldım.

‘Bundan Sonra Desteğim Devam Edecek’

Unutmayalım ki; yerel takımlarımızda görev almak, takımlarımıza yardımcı olmak, hepimizin vazifesidir ve bütün renklerin üzerinde, her takımın önünde gelir. Bundan sonra da, önceliğimin memleketimin olacağından şüpheniz olmasın.Yönetici kimliğimle olmasa da, bundan sonraki süreçte, amatör ve profesyonel bütün yerel kulüplerimiz için, elimden geldiğince tribünden ve dışarıdan destek verebilmek için elimden geleni yapacağım.

Herkesten Helallık İstedi

Görev sürecim boyunca isteyerek yada istemeyerek kırdığım, üzdüğüm yönetici arkadaşlarım, taraftarlarımız, basın mensubu arkadaşlarım, diğer Diyarbakır spor taban birlikleri mensubu arkadaşlarım olmuşsa, buradan hepsinden, bütün içtenliğim ve samimiyetimle özür diliyorum.

Kırmışsam da, hayallerimdeki Amedspor'un kurumsallığı ve çıkarları doğrultusundadır.

Başarı Dileğinde Bulundu

Bütün iyi niyetleriyle, bu kulüp için, sabah akşam ellerinden geleni yapan yönetici arkadaşlarıma da, bundan sonraki görev süreçleri boyunca daha huzurlu, daha sağlıklı ve daha başarılı sezonlar diliyorum.

Bütün Amedspor ve Diyarbakır Spor taban Birlikleri'ne en kalbi sevgi ve saygılarımla...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.