AMEDSPOR’DA SAKARYA ALARMI

AMEDSPOR’DA SAKARYA ALARMI
Amedspor, Sakaryaspor ile deplasmanda yapacağı müsabakaya odaklandı. Diyarbakır temsilcisi, deplasmanda yapacağı maçı kazanıp, çıkını sürdürmeyi planlıyor.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Sakaryaspor maçının oldukça önemli olduğunu söyledi.

Küçükbayrak, “Sakaryaspor maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Deplasmanda yapacağımız bu karşılaşmaya büyük önem veriyoruz. Hedefimiz bu nedenle Sakaryaspor maçından en az 1 puanla ayrılmak olacaktır. Ama ana hedefimiz galibiyetlerimize Sakaryaspor maçını da eklemektir” dedi.

Sakaryaspor’un Türkiye liglerinin en önemli takımları arasında yer aldığına dikkat çeken Küçükbayrak, “Sakarya’nın Türk futbolunda önemli bir yeri var. Bu kulübümüzü Diyarbakırlılar olarak çok seviyoruz. Yani Sakarya’da yapacağımız lig maçı iki güzel şehrin iki güzide takımının bir araya geleceği bir müsabaka olacaktır. Dostluğun ve centilmenliğin ön planda olacağı bu müsabakada futbolun bütün güzelliklerini sahaya yansıtıp, istediğimiz puan veya puanlarla Diyarbakır’a dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

7 GÜNDE 3 MAÇ

Fikstür gereği üst üste üç maç yapacaklarını vurgulayan Küçükbayrak, konuşmasını şöyle tamamladı:

“13 Ekim Cumartesi günü Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçın ardından 17 Ekim Çarşamba günü Niğde Anadolu Futbol Kulübünü ve 21 Ekim Pazar günü de Gümüşhanespor’u Diyarbakır’da ağırlayacağız. Hedefimiz bu maçı kayıpsız geçmektir. İnşallah istediğimiz bu sonuçları alır ve hedefimize emin adımlarla ilerleriz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.