Amedspor'da "şampiyonluk" izni

Amedspor'da "şampiyonluk" izni
Deplasmanda, en yakın takipçisi ve lig ikincisi Kastamonspor'u 1-0 yenerek kalan 3 maç öncesi büyük avantaj yakalayan Amedspor'da futbolculara bir bir günlük izin verildi.

Şehmus KIZILASLAN

Bir günlük izin

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor'da futbolcular, bugünü dinlenerek geçirecek. Kastamonuspor deplasmanda stres altında geçen karşılaşma sonrası yaşanan sevinç, dün akşam geç saatlere kadar sürdü. Hem maç sırasında hem de Diyarbakır'da karşılanma ve kulübe geliş sırasında taraftarların sevinç gösterilerinde bulunduğu futbolcular, önümüzdeki hafta sonu oynayacakları Iğdır Alagözspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

amedspora-sampiyonluk-izni1.jpg

3 final maç

36'ıncı haftaya girilirken günü dinlenerek geçiren yeşil kırmızılı futbolcuların, final niteliğindeki 3 maçı kaldı. Hafta sonra 65 puanla 3. sırada bulunan Iğdır Alagözspor hazırlıklarına yarın başlayacak. Sonraki hafta deplasmanda Somaspor ile karşılaşacak Amedspor, son haftada kendi saha ve seyircisi önünde Menemenspor'u kendi sahasında ağırlayacak.

amedspora-sampiyonluk-izni2.jpg

Amedspor, nasıl şampiyon olur?

Amedspor, şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemiş gibi görünse de matematiksel olarak şampiyonluk henüz net değil. Bu yüzden Amedspor oynayacağı 3 maçtan birini daha kazanmak zorunda. Iğdır, Soma veya Menemen maçlarından birini kazanarak, 3 puan alması halinde matematiksel olarak da şampiyonluğu garantilemiş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.