Amedspor’da Yönetim Oluşuyor

Amedspor’da Yönetim Oluşuyor
Bugün yapılacak kongrenin gelecek haftaya ertelenmesine kesin gözüyle bakılıyor. İş adamlarından oluşan bir yönetimin oluşması için çalışma başlatıldı. Gelecek haftaya kadar yönetimin netleşmesi bekleniyor.

   ozel-saffet-azbay-002.png

Bugünkü Toplantı Ertelenecek Gibi

Amedspor’da bugün yapılması gereken olağanüstü genel kurulun, yönetim oluşmadığı için ‘çoğunluk oluşmadı’ gerekçesi gösterilerek ertelenmesi bekleniyor. İkinci kongre toplantısı, çoğunluk şartı aranmadan 30 Aralık Cumartesi günü yapılacak.

Başkan Nurullah Edemen’in aday olmayacağını ve göreve devam etmeyeceğini kesin dille açıklamasından sonra gözlerin çevrildiği yeni yönetim oluşturma çalışmalarında önemli gelişmeler var. İş adamlarından oluşan bir yönetimin oluşması için toplantılar yapılıyor.

Hafta İçinde Netlik Kazanacak

İş dünyasında tanınan ve farklı kesimlerden oluşan iş adamlarının yer aldığı yönetim çalışması için dün de kentte önemli bir toplantı yapıldığı öğrenildi. Kulübün mali tablosu ve yapılması gereken çalışmaların,yaratılması gereken kaynakların masaya yatırıldığı toplantıda çok sayıda iş adamı yer aldı. Diyarbakır’daki önemli aileleri temsil eden iş adamlarının yer aldığı listenin gelecek haftaki kongreye kadar netleştirilmesi bekleniyor. Mevcüt yönetimle görüşülerek kulübün borç durumu ve mali tablosu hakkında bilgiler alınarak bir plan oluşturulacağı da ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.