Amedspor’dan İyi Haberler

Amedspor’dan İyi Haberler
Uzun süredir olumsuz ve iç karartıcı haberlerle gündeme gelen kulüpten bu defa yüzleri güldüren haberler var.

Yönetim, uzun bir aradan sonra takıma ödeme yaptı. Pendikspor’dan Sercan Türkeri ile anlaşıldı, Burak Özdemir’in bonservis sorunu çözüldü.

Yönetimin Ödeme Yapması Mutlu Etti

Sezonun ikinci yarısı öncesinde Amedspor’dan bu defa iyi haberler var. Başarısız sonuçlar,maddi sorunlar,krizler ve ayrılan oyuncuların yarattığı olumsuz tabloyla geçen sezonun ilk yarısından sonra toparlanmaya çalışan kulüpte arka arkaya güzel gelişmeler yaşanıyor. Yönetim, uzun bir aradan sonra futbolculara ödeme yaptı. Bu gelişme takımda moral ve motivasyonu artırdı. Futbolcuların ödemeler nedeniyle artık tamamen ikinci yarıdaki maçlara odaklandığı bildirildi.

Transferde İyi Haberler Var

Transferde de iyi sonuçlar geldi. Daha önce Manisaspor,Alanyaspor ve Boluspor gibi takımda oynamış olan savunma oyuncusu Muhammed Sercan Türkeri ile anlaşıldı. 28 yaşındaki futbolcu bu sezonun ilk yarısında Pendikspor’da forma giydi.

Daha önce anlaşmaya varılan Muhammed Burak Özdemir’in eski kulübü Sakaryaspor’la olan bonservis sorunu çözüldü. Tecrübeli sağ kanat oyuncusu Amedspor’la resmi sözleşme imzaladı. Birkaç gün içinde başka isimlere de imza attırılması bekleniyor.

Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.