Amedspor'dan sponsorluk anlaşması

Amedspor'dan sponsorluk anlaşması
Amedspor'un yeni yönetimi Özel Bağlar Hastanesi ile resmi sponsorluk anlaşması imzalayarak önemli bir işbirliğine imza attı.

Tigris Haber- Amedspor'un yeni yönetimi Özel Bağlar Hastanesi ile resmi sponsorluk anlaşması imzalayarak önemli bir işbirliğine imza attı.

As Başkan Aziz Elaldı, başkan yardımcısı Veysi Üçdağ ve Futbol Şube Sorumlusu yöneticimiz Selahattin Yıldırım’dan oluşan yönetim kurulu heyeti, Özel Bağlar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Odabaşı’na ziyarette bulundu.


Ziyaretin ardında Özel Bağlar Hastanesi arasında reklam, promosyon, tanıtım ve sponsorluk konularını kapsayan geniş bir sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre, Özel Bağlar Hastanesi, Amedspor'un tek sağlık sponsoru olacak. Yine sözleşme gereği sporcu ve teknik heyetin tüm sağlık kontrol ve tedavileri Özel Bağlar Hastanesi’nce ücretsiz karşılanacaktır. Sponsorcular, takımım müsabakalarını yaptığı stad ve antrenman sahalarındaki reklam alanlarında logo ve görünürlük hakkı elde edecektir.

Kombine kart sahiplerine indirim

Amedspor ayrıca, taraftarlarının Özel Bağlar Hastanesi’nden alacakları hizmetlerden indirimden faydalanmaları için anlaşmaya ek madde ekledi. Maddeye göre kombine kart sahipleri hastaneden alacakları hizmetler için %25 indirim hakkı elde edeceklerdir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.