Amedspor’dan transfer harekatı

Amedspor’dan transfer harekatı
Amedspor’da iç transfer çalışmaları hızlandırıldı. Dış transferde de teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak’ın belirlediği isimlerle görüşmeler yapılıyor. Bayramdan sonra büyük bir harekat bekleniyor.

İç Transferde 5-6 İsim Kalacak

Amedspor, transferde hareketli günler yaşamaya başladı. Sertaç Küçükbayrak’la anlaşarak teknik direktörlük sorununu çözen yönetimin bir süredir transferle ilgili çalışmalar yürüttüğü bildirildi. Transfer görüşmelerinin bizzat başkan Nurullah Edemen’in kontrolü ve bilgisi dahilinde yapıldığı kaydedildi. İç transferde teknik sorumlu Küçükbayrak’ın kalmasını istediği 5-6 futbolcu ile anlaşmak isteyen ve diğer isimlerle yollarını ayırmak isteyen yönetimin bu konuda önemli aşama kat ettiği ifade edildi.

Amaç Şampiyonluğa Oynayacak Kadro

Amedspor, bir yandan da dış transfere yönelmiş durumda. Sertaç Küçükbayrak’ın sezon boyunca takip ettiği futbolculardan oluşan transfer listesi üzerinde duran yönetimin bayramdan sonra önemli adımlar atması bekleniyor. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Amedspor, bayramdan sonra transferi hızlandırması,imza törenleri düzenlemesi bekleniyor.

 Kısacası bayram sonrasında büyük bir hareketlilik bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.