Amedspor'un gizli kahramanları

Amedspor'un gizli kahramanları
Amedspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla hedefine emin adımlarla ilerlerken görünmeyen ve pek konuşulmayan kahramanlar olarak, Amedspor'un başarısına büyük katkı sundu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla hedefine emin adımlarla ilerlerken, başarılı Teknik Direktör Mesut Bakkal'dan sonra takım ve futbolcuların teknik, taktik ve kondisyon sağlıklarını takip ederek çalıştıran yardımcı antrenörler, Sedat Bayrak, Mutaza Can Akçakaya, Abdullah Kılıç, Mert Mustafa Yücetürk ve Mehmet Nacır, görünmeyen ve pek konuşulmayan kahramanlar olarak, Amedspor'un başarısına büyük katkı sundu.

amedsporun-gizli-kahramanlari1.jpg

Amedspor sezon başına anlaşmaya vardığı, Teknik direktör Serdar Bozkurt’un, devre arasında ayrılmasının ardından göreve getirilen Mesut Bakkal ve teknik ekibi, başarılı çalışmalarıyla yeşil kırmızılı camianın gönlünde taht kurarken, hem kendileri hem de Amedspor açısından bütün rekorları alt üst etti. Amedspor, ikinci devrede oynadığı 15 karşılaşmadan, 13 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 77 puanla liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

amedsporun-gizli-kahramanlari2.jpg

Amedspor şampiyon olursa Bakkal ve ekibi bir ilki yaşayacak

Daha önce Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Denizlispor, Manisaspor, Sivaspor, MKE Ankargücüspor, Samsunspor, Karabükspor ve Konyaspor gibi Süper Lig takımlarını çalıştıran Bakkal ve teknik heyeti, 2023-2024 futbol sezonunun devre arasında Amedspor ile anlaştı. Kaleci Antrenör Abdullah Kılıç, Yardımcı Antrenörler Sedat Bayrak, Mutaza Can Akçakaya, Kondisyoner Mert Mustafa Yücetürk ve Takım Teknik Analizcisi Mehmet Nacır ile birlikte Amedspor, ikinci yarıda 11 maçlık bir galibiyet serisi elde etti. Toplam 13 galibiyet ve 2 beraberlik alan Bakkal ve ekibi, futbol yaşamlarında da kariyer rekoru yaptı. Önümüzdeki Iğdır maçını kazanması halinde Amedspor şampiyonluğunu ilan ederse, Bakkal ve ekibi de futbol kariyerlerinde bir ilki başararak, ilk kez çalıştırdıkları bir takımı şampiyon yapmış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.