Amedspor'un gol makinesi; Berk İsmail 17 golle zirvede

Amedspor'un gol makinesi; Berk İsmail 17 golle zirvede
Amedspor’un gol makinesi Berk İsmail Ünsal, Ligin 33'ncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Fethiyespor maçının 2'nci dakikasında attığı golle takımının galibiyete taşırken, gol sayısını da 17'e yükselterek, zirvedeki koltuğunu kimseye kaptırmadı.

Özel/ Şehmus KIZLASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor'da oynadığı 30 karşılaşmada 28 kez ilk 11'de sahaya çıkan ve 17 gol atan Berk İsmail Ünsal, Türkiye 2'nci liglerinde şimdiye kadar en çok gol atan futbolcu konumunda bulunuyor. Berk İsmail, ligin bitimine 5 hafta kala krallık koltuğunu kaptırmak istemiyor.

amespor-berk-ismail-unsal-2.jpg Fotoğraf: Şehmus Kızılaslan

Gol krallı Berk İsmail, 2'nci dakikada Fethiyespor'a attığı golle sahadan galibiyette ayrılan, Yeşil Kırmızılı takıma 3 puan getiren tek golün de sahibi oldu. Amedspor bir taraftan şampiyonluk mücadelesi verirken, bir taraftan da, golcü futbolcusu Berk İsmail Ünsal'ın gollerine devam etmesi, yeşil kırmızılı camiada büyük sevinç yarattı. Takım Arkadaşları da Berk İsmail'in gollerine devam etmesi için seferber oluyor.

amespor-berk-ismail-unsal-1-001.jpg Fotoğraf: Şehmus Kızılaslan

Berk İsmail, Fethiye maçında galibiyeti getiren golü atarak 17 gole ulaşırken, Menemenspor'lu Kemal Rüzgar da Düzce 5-3 kazandığı Düzcespor maçında 3 gol birden atarak, gol sayısını 16'a çıkarttı ve Berk İsmail'in ardından ikinci sırada yeraldı. Gol krallığı sıralamasında Denizlispor'dan Bekir Turaç Böke de 15 golle üçüncü sırada bulunuyor.

Kırmızı Grup gol krallık sıralaması ise şöyle oluştu;

Berk İsmail Ünsal (Amedspor ) 17 Gol

Kemal Rüzgâr 16 Gol (Menenmenspor)

Bekir Turaç Böke 15 Gol (Denizlispor)

Okan Eken 15 Gol (Kastamonuspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.