AMEDSPOR'UN TRANSFER YASAĞINDA İSMİ GEÇEN FUTBOLCUDAN  AÇIKLAMA

AMEDSPOR'UN TRANSFER YASAĞINDA İSMİ GEÇEN FUTBOLCUDAN  AÇIKLAMA
"BEN TFF'YE ŞİKAYET ETMEDİM, BONSERVİS PARASINI KULÜBE ÖDEDİM, KULÜP BUCASPOR'A ÖDEMEMİŞ"

Amedspor'un transfer yasağı almasına neden olan TFF nezdindeki eski futbolcu ve teknik adam borçlarında 41 bin TL ile ismi geçen Civar Çetin açıklama yaptı, şok iddialarda bulundu.

Geçen sezonun başında Bucaspor'dan gelirken Bucaspor'a bonservis ücreti olarak ödenmesi için Amedspor'a para ödediğini belirten Civar Çetin, Amedspor'un bu parayı Bucaspor'a ödemediğini ve Bucaspor'un bu durumu TFF'ye şikayet ettiğini söyledi.

aciklama.jpeg

"Ben TFF'ye Şikayette Bulunmadım"

Civar Çetin,"Ben Amedspor'u TFF'ye  şikayet etmedim. Bucaspor'dan transfer edilirken 25 bin TL bonservis ücretim vardı bu ücreti kendim karşılayacaktım. Kulüp baskanı Nurullah Edemen'le bu şekilde anlaştık, 15 bin TL kulübün hesabına ödeme yaptım. Kalan 10 bin lirayı ödemedim. Amedspor'dan ayrılırken 15 bin TL alacağım vardı onu da bonservis ücretime sayarak para almadan anlaşarak ayrıldım.Kulübün hesabına yatırmış olduğum 15 bin tl geçmiş dönem hesap hareketlerimde gözüküyor zaten. Konunun benimle ilgisi olmadığını bilinmesini isterim. Herhangi bir şikayetim olmadı. Benim Amedspor'a ödemiş olduğum bonservis ücretimin Bucaspor'a ödenmemiş olmasıyla alakalı bir durum söz konusu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum