Ankara Emniyeti'nde 600 polis görevden alındı

Ankara Emniyeti'nde 600 polis görevden alındı
İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında emniyette görevden almalar devam ederken gece geç saatlerde Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 600 polisin görevden alındığı bildirildi.

Ankara – 17 Aralıkta gerçekleştirilen ve kamuoyunda  ‘yolsuzluk ve rüşvet operasyonu’ olarak anılan operasyon  sonrasında emniyette görevden almalar devam ediyor.

Şu ana kadar binlerce polisin görev yerinin değiştirildiği belirtilirken, gece geç saatlerde en büyük görevden alma ise Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde terör, istihbarat, organize, mali, kaçakçılık ve siber suçlarla mücadele şube müdürlüklerinde görevli aralarında 80 müdür ve amirlerin de bulunduğu 600 polis görevden alındı. Görevden alınan personelin yerine ilk aşamada 250 kişi atandı.

Gece yapılan görev değişikliği ile Ankara Emniyet Müdürlüğü Toplumsal Olaylardan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Azmaz, Elmadağ Polis Okulu'na atandı. Polis okullarından ise Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne 3 emniyet müdür yardımcısının atandığı öğrenildi. Görevlerinden alınan amir ve polislerin ağırlıklı olarak trafik şubesi ile ilçe emniyet müdürlüklerine atandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.