Ankara Saldırısında Yaralanan Üniversite Öğrencisi Sabah Bulundu

Ankara Saldırısında Yaralanan Üniversite Öğrencisi Sabah Bulundu
Saldırıda yaralanan ODTÜ'lü Hasan G, bakanlık bahçesinde baygın halde bir gece geçirdi. Genci sabah işe gelen bakanlık çalışanları fark edip hastaneye kaldırdı.

Ankara'daki terör saldırısında yaralanan ve  Adalet Bakanlığı ek hizmet binası önünde baygınlık geçiren ODTÜ'lü öğrenci Hasan G, sabah mesaiye gelen bakanlık personeli tarafından fark edilerek hastaneye kaldırıldı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, patlama sonrasında,  Kızılay'da bulunan  Adalet Bakanlığı ek binası bahçesine kadar yaralı halde giden 22 yaşındaki ODTÜ 3'üncü sınıf öğrencisi Hasan G, burada baygınlık geçirdi.

BAKANLIK BAHÇESİNDE SABAHLADI, GELEN PERSONEL FARK ETİ

Olay yerinden uzaklaştığı için gece saatlerinde fark edilemeyen Hasan G, bakanlık bahçesinde baygın halde sabahladı. Bu sabah mesaiye gelen Bakanlık çalışanları, Hasan G'yi fark ederek 112  Acil Servis'e haber verdi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Bir bakanlık personelinin refakatinde Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alınan Hasan G'nin ameliyat edileceği öğrenildi.

"GECE FARK ETMEMİŞLER"

Bakanlık görevlisi, Hasan G.'yi buldukları anı şöyle anlattı:

" Adalet Bakanlığı ek binası bahçesinde sabah iş başlangıcında bulduk. Gece zaten karanlık olduğu için güvenlikçiler de fark edememişler. Ambulansa haber verdik, ben de refakat ettim. Şu an durumu iyi. Kendisi bile yaşadığına inanamıyor."

"PATLAMANIN SESİ KORKUNÇTU"

Patlamada yaralanan ve  Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Özkan Özbey, taburcu olduktan sonra AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Patlama anında olay yerinden geçtiğini kaydeden Özbey, "Patlamanın sesi, insanların sesi korkunçtu. Çok kötüydü her şey. Terör, insanları öldürmek, insanlığa aykırı bir olay, bir suç, bu olayı ve yapanları lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.