ANZELE SEVGİSİ

ANZELE SEVGİSİ
Diyarbakır’da mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı, çocukların serinlemek için tarihi Anzele Parkı’ndaki süs havuzuna akın etmesini doğurdu.

Merkez Sur ilçesinde bulunan tarihi Anzele Parkı, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkmasından dolayı dolup taştı. Havanın bunaltıcı sıcaklığından kurtulmak isteyen çocuklar, süs havuzuna akın etti. Aileleri ile beraber gelen çocuklar, sıcak havanın yarattığı stresi arkadaşlarıyla beraber yüzerek attılar. Arkadaşlarıyla beraber yüzen çocuklar, yüzmedeki hünerlerini göstermekten de geri durmadılar. Çocuklar akrobatik atlayışlar denediler.

 

 

Anzele her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukların ve yetişkinlerin eğlencelerine ev sahipliği yaptı. Sadece çocuklar değil, yetişkinlerde serinlemek için suya girdiler. Yetişkinler, hem çocuklarına göz kulak oldular, hem de suya girip serinlemekten geri kalmadılar. Vatandaşların çocukları ile beraber suya girmeleri güzel görüntülere neden oldu. Yetişkinlerin süs havuzunun sağlamış olduğu imkânlardan gayet memnun oldukları gözlemlendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.