AÖF kayıt yapanlar uzun kuyruk oluşturdu

AÖF kayıt yapanlar uzun kuyruk oluşturdu
Van’da, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'ne (AÖF) kayıt yaptırmak isteyen yüzlerce öğrenci, kayıt büroları önünde kuyruk oluşturdu.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavsız ikinci üniversite ve dikey geçiş kayıtlarının son gününde kayıt büroları önünde uzun kuyruklar oluştu. AÖF Van Şubesi önünde sabahın erken saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kayıt için sıraya girdi. Kayıtların 1 Ekim'de başlamasına rağmen işini son güne bırakan öğrenciler, kaldırım boyunca uzayan kuyrukta beklemek zorunda kaldı.

  Sabah 7’den beri sıraya girdiğini belirten Önder Altınal, bu kadar uzun kuyruk olacağını tahmin etmediğini belirtti. Altınal, “Son iki üç gündür böyle uzun kuyruklar var.  Ben saat 7’den beri buradayım ama benden önce 6’da gelenler var. Kayıtların bitimine iki gün kalmasına rağmen uzun kuyruklar devam etmektedir. Tabi bizde de hata var kayıtlarımızı son güne bıraktık. Şimdi de bu yağmurlu ve soğuk havada cezasını çekiyoruz. Ama neredeyse 1 milyon dan fazla insanın yaşadığı şehirde sadece bir kayıt bürosunun olması bu kuyrukların oluşmasına neden oluyor” şeklinde konuştu(iha).

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.