Aptallaşan bir toplum istemiyoruz

Aptallaşan bir toplum istemiyoruz
Diyarbakır Gençlik Hareketi ve Dayanışma Derneği tarafından uyuşturucuya savaş açıldı.

Aziz FİDANCI/DİYARBAKIR 

Diyarbakır Gençlik Hareketi ve Dayanışma Derneği tarafından uyuşturucuya savaş açıldı. 


Diyarbakır ofis semti olmak üzere birçok ana arter yollara dizilen afişler dikkat çekti. Farklı bir sloganla yola çıkan dernek çarpıcı spotlarla sesini Diyarbakır'dan Türkiye'ye duyurmaya hazırlanıyor. Dernek Başkanı Osman Kozan"

 

Bonzai içme içirtme geleceğini bitirme .

Susma ki geleceğin aydınlansın .

Uyuşturulmuş bir Gençlik istemiyoruz.

Ve gittimiz her yere bu sloganlarla gideceğiz"


 

Dernek Başkanı Osman Kozan, konuya ilişkin Tigris Gazetesine özel açıklamada bulundu.açıklamasında "Bizler Gençlik Hareketi ve Dayanışma Derneği olarak Türkiye’de gün geçtikce çoğalan bonzai illetinin önüne geçmek için toplanmış bulunmaktayız.Bizler bonzai içerek aptallaşan bir toplum istemiyoruz” diyen Kozan;

 

“Bonzai maddesin asıl amacı Türkiye’de düşünemeyen topluma faydası olmayan bir gençlik yaratmaktır.  Bizler buradan bütün sivil toplum kuruluşlarına seslenmek istiyoruz. 

Bizler uyuşturucuya mahkum olmuş bir gençlik yerine   özünü, örf , adet , gelenek ve göreneklerine sahip çıkan yeni nesil gençlik istiyoruz.”şeklinde konuştu.

 

Bonzai  maddesinin piyasada başka isimlerle de satıldığını kaydeden Kozan, “Piyasada sakız satılır gibi 2 TL gibi ucuz fiyatlara  satılarak gençlerimizi ölüme davet etmektedirler. Biz buradan bütün anne babalara gençlik hareketi olarak bir ses olmak için toplandık. Bütün Türkiye’ye sesleniyoruz. Bizlere ve bu illete kendini kaptırmış bütün insanların ailelerine düşen; geleceğimize , yani çoluk çocuğumuza, yani gençliğimize sahip çıkmaktır.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.