Arazi kavgası: 1 ölü, 4 yaralı

Arazi kavgası: 1 ölü, 4 yaralı
Şanlıurfa’da daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan aileler arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

  Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Uğurlu Mahallesi Aşağı Güneş bölgesinde, daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Alpak ve Altun aileleri arasında kavga yaşandı. Tarlada başlayan kavga mahalleye taşınınca her iki tarafın bireyleri arasındaki kavga daha da büyüdü. Taş, sopa, bıçak ve silahların da kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı.

  Yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa merkezde bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Silahla vurularak yaralanan Mehmet Alpak (50), Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şahsın cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Diğer 4 yaralının sağlık durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri mahallede herhangi başka bir olay yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri alırken kavgaya karışan 6 kişi gözaltına alındı.

  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.