Arınç’a yanıt

Arınç’a yanıt
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, eski Başbakan Yardımcısı ve AKP'nin kurucularından Bülent Arınç'ın 'Bazılarına karşı sevgim azaldı' sözlerine cevap verdi. Hotar, "Mümkünse sevgisini korumasını dileriz" dedi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, hafta sonu eski Başbakan Yardımcısı ve AKP'nin kurucularından Bülent Arınç'ın yapmış olduğu, ''Bazılarına karşı sevgim azaldı'' sözlerine cevap verdi. Hotar, ''Biz ileride çocuklarımıza anlatırken de tarih onu ya da bizi yazarken de saygın bir isim olarak yazsın. Onu bugüne kadar taşıyan, siyaseten var eden belli noktalarda çok önemli görevler veren kişilere karşı, anlayışa karşı hem saygısını hem de mümkünse sevgisini korumasını dileriz'' dedi.

AKP'DEN 5. PARTİ ÇIKAR MI?

'AK Parti'nin içinden 5. parti çıkar mı?' sorusuna ise, ''Bunu daha önce yapmak isteyenler oldu, mesela Erkan Mumcu mesela Abdüllatif Şener. Ama başarılı olamadılar. AK Parti'nin içinden böyle bir grup çıkacağını zannetmiyorum. Ama çıksalar bile başarılı olamazlar'' diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.