Atilla, Çocuk Yaz Kampı’nda çocuklarla buluştu

Atilla, Çocuk Yaz Kampı’nda çocuklarla buluştu
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, belediyenin tatil yapma imkanı bulunmayan çocuklara yönelik Hazar Gölü kıyısında düzenlendiği Çocuk Yaz Kampı’nda çocuklarla bir araya geldi.

 Çocuklarla yakından ilgilenen, programlarına katılan ve sevinçlerine ortak olan Başkan Atilla, bir şehrin çocuklarıyla güzel olduğunu belirterek, “Güzel şehrimizin mutlu yarınlarının anahtarı olan çocuklarımızla birlikte olmak ve yarınlarımıza güvenle bakmak bizim için tarifsiz bir mutluluktur.” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, belediyenin imkanı olmayan ailelerin çocuklarına yönelik düzenlediği ve Hazar Gölü’nün kıyısında bulunan Elazığ’ın Maden ilçesine bağlı Gezin Mahallesi’nde devam eden Çocuk Yaz Kampı’nı ziyaret etti. Atilla, bu hafta Çocuk Yaz Kampı’nda tatil yapan çocuklar tarafından şarkılar seslendirilerek ve def çalınarak karşılandı. Atilla, çocuklarla yakından ilgilendi, programlarına katıldı, sevinçlerine ortak oldu.

Çocuklarla futbol ve langırt oynadı

Atilla, daha sonra Çocuk Yaz Kampı alanında bulunan sahada çocuklarla futbol oynadı. Atilla, futbol maçı sonrası çocuklarla sohbet etti, taleplerini dinledi. Sohbetin ardından Atilla, çocuklarlarla birlikte langırt ve badminton oynadı.

‘Bir şehir çocukları ile güzel’

Atilla, kadim şehrin yarını olan çocuklarla bir arada olmanın kendileri için anlamlı ve önemli olduğunu belirterek, “Belediyemizin Çocuk Yaz Kampı’nda çocuklarımız, yarınlarımız ve umutlarımızla bir araya geldik. Belediyemiz tarafından düzenlenen bu programımızda, çocuklarımıza yönelik kültür, sanat, sağlık, spor ve diğer önemli konularda birbirinden önemli etkinlikler bulunmaktadır. Sadece yaz aylarında değil yılın tüm aylarında çocuklarımıza yönelik etkinlikler yapmak için çalışmalarımızı planlayıp uygulayacağız. Biz şuna inanıyoruz, bir şehir çocukları ile güzel! Güzel şehrimizin mutlu yarınlarının anahtarı olan çocuklarımızla birlikte olmak ve yarınlarımıza güvenle bakmak bizim için tarifsiz bir mutluluktur." dedi.(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.