Atilla: Hemşehrilerimin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum

Atilla: Hemşehrilerimin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum
Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, Kadir Gecesi’nin Allah’ın insanlığa bir rahmet kapısı ve umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gece olduğunu belirterek,

 “Kadir Gecesi’nin hemşehrilerimize, ülkemize, İslam alemine, insanlığa ve tüm gönüllere huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atilla, Kadir Gecesi’nin Allah’ın insanlığa bir rahmet kapısı ve umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gece olduğunu dile getirdi. Atilla, mesajında şunları söyledi: “Kadir Gecesi, maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan ayında yer alan, Yüce Yaratan’ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu gecedir. Kadir Gecesini idrak ederken; yoksul vatandaşları düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen büyük bir görevdir. Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin hemşehrilerimize, ülkemize, İslam alemine, insanlığa ve tüm gönüllere huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle güzel ülkemiz ve cennet şehrimizdeki halkımız ile tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum, bu gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.