Atilla, hemşehrilerini gün boyu beyaz masada karşıladı

Atilla, hemşehrilerini gün boyu beyaz masada karşıladı
Kente sık sık halkla buluşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, mesaisini vatandaşların sorunlarının çözümü için kurulan Beyaz Masa’da geçirdi.

 

 

 Beyaz Masa’da vatandaşları karşılayarak yüz yüze görüşen, Alo 153 hattından gelen şikayetleri dinleyen Atilla, vatandaşların dile getirdiği sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verdi. Atilla, kaynakları halk için kullandıklarını ve hizmette adil davrandıklarını söyledi.

Kente sık sık esnaf ve halkla buluşan, belediyenin hizmetlerini sürekli denetleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan  Cumali Atilla, bu defa vatandaşları Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının girişindeki Beyaz Masa’da karşıladı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Beyaz Masa’da oturan  Atilla, mesaisini gün boyu vatandaşları karşılamaya, sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye ayırdı.

Çözüm için ilgili birimlere talimat verdi

Atilla, karşıladığı vatandaşları,sorunlarını dinlemek amacıyla Beyaz Masa’da misafir etti. Sıcak karşılanan vatandaşlar, sorunlarını ve taleplerini Atilla’ya iletti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen  Atilla, sık sık not aldı.  Atilla, ilgili daire başkanları ve birim amirlerini bizzat arayarak vatandaşların sorun ve taleplerinin çözümü için talimat verdi.

153 hattına gelen şikayetleri dinledi

Diyarbakırlıları gün boyu Beyaz Masa’da ağırlayan Atilla, ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin Alo 153 hattına gelen talep ve şikayetleri de dinleyerek çözüm noktasında gerekli uyarıları yaptı.

Vatandaşlar mutlu oldu

Atilla’ya sorunlarını doğrudan anlatmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, kendilerini sıcak ilgiyle karşılayan, sorunlarını dinleyerek çözen Başkan Atilla’ya teşekkür ettiler.

Ayrıca  Atilla, Beyaz Masa’da konuk ettiği vatandaşların çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

‘Hizmette adil davranıyoruz’

Büyükşehir Belediyesi’nin halkın huzuru için 7 gün 24 saat görev başında olduğunu belirten Atilla, şöyle konuştu: “Kamu kaynaklarını halk için kullanıyoruz. Vatandaşımız devletin güvencesi altındadır. Toplumun mutluluğu ve hizmet için buradayız. Diyarbakır peygamberler, sahabeler, evliyalar şehridir. Kadim şehrimize hep beraber sahip çıkmalıyız. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye’yiz. Hep beraber bir olacağız ve diri olacağız. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Devletin şefkatli yüzünü vatandaşımıza gösteriyoruz. Sokaktaki insanımızın sesine kulak veriyoruz. Vatandaşımız ne istiyorsa onu yapıyoruz. Kaynaklarımızı milletimiz için kullanıyoruz. Hizmette adil davranıyoruz.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.